02 / 05 / 2024

toki yurt yapım işi ihalesi

toki yurt yapım işi ihalesi

TOKİ tarafından Farklı Yerlerde Yapılacak Olan 11 Adet Yurt ve Sosyal Tesis Uygulama Projeleri Hazırlanması 3 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alım ihalesi yarın gerçekleşecek...

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

TOKİ Karacabey'de 336 kişilik yurt yapımında sona geldi!

Karacabey'de TOKİ tarafından yapılan 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdunda sona gelindi. Şu anda son rötuşlan yapılan yurt, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edildi.

TOKİ Sarıkamış 2.etap projesinde 308 konutun yapımına başladı!

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konul idaresi (TOKI) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Hatay İskenderun 750 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay İskenderun'da 750 kişilik yurt ve 1 adet konferans salonu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Giresun'da 1000 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Merkez'de 1000 kişilik yurt ve 1 adet sosyal tesis ile atyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleşecek.

Gaziantep'te yurt yapım çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile başlatılan üniversiteli öğrencilere yönelik yurt yapımlarının büyük kısmı tamamlandı. Şahin, yetkililerden yurtlara kayıt olan öğrenciler ile ilgi son bilgileri aldı.

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

TOKİ Hatay Dörtyol yurt inşaatı yapım işi ihalesi!

Hatay İli Dörtyol İlçesi 500 Kişilik (508 Kapasiteli) Yurt Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Osmaniye Kadirli yurt binası inşaat yapım işi ihalesi!

Osmaniye İli Kadirli İlçesi 300 Kişilik (304 Kapasiteli) Yurt Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 18 Aralık 2013 tarihinde saat 14:30'da gerçekleş

toki yurt yapım işi ihalesi Haberi

toki yurt yapım işi ihalesi

TOKİ tarafından Farklı Yerlerde Yapılacak Olan 11 Adet Yurt ve Sosyal Tesis Uygulama Projeleri Hazırlanması 3 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhale Kayıt Numarası:2014/108825

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:11 Adet Yurt ve Sosyal Tesis Uygulama Projeleri Hazırlanması

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer:Aydın, Balıkesir, Hakkari, Karabük, Karaman, Mersin, Rize ve Sakarya İlleri

c) Süresi:İşe başlama tarihinden itibaren 180(Yüzseksen) gündür


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı...