15 / 05 / 2024

toki zağnos vadisi işyeri satışı

toki zağnos vadisi işyeri satışı

31 şehirdeki 138 işyeri ve 10 konutu satışa çıkaran TOKİ Trabzon Bahçecik 2. Etap ve Trabzon Merkez Zağnos Vadisi'nde 240 aya kadar vade ile işyeri satacak

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 9 adet konut için başvurular bugün başladı..

Tünel Akvaryum için TOKİ'den yer tahsisi yapıldı!

Ortahisar ilçesinde, tarihi Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak "Tünel Akvaryum" projesi için TOKİ tarafından belediyeye yer tahsis edildiği bildirildi.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları 17 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde yer alan konutlar için başvurular pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2017 başvuruları!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinin stoklarında yer alan 8 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2017 başvuruları...

toki zağnos vadisi işyeri satışı Haberi

toki zağnos vadisi işyeri satışı

 TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 31 şehirdeki 138 işyeri ve 10 konutu satışa çıkardı. 


Trabzon Bahçecik 2. Etap ve Trabzon Merkez Zağnos Vadisi'nde 240 aya kadar vade ile işyeri satılacak. 

Açık artırma yöntemiyle satışı yapılacak taşınmazlardan 13 bin liraya işyeri, 75 bin liraya da konut sahibi olmak mümkün. TOKİ'nin 6 Şubat 2014'de düzenleyeceği açık arttırmada istanbul'da bulunan 4 işyeri yarın satışa sunulacak. 


İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen Başakşehir'e bağlı Kayabaşı Bölgesi'nde yer alan 43 metrekare büyüklüğünde 2 işyeri 651 bin lira ve 676 bin lira, Bahçeşehir'de 254 metrekare işyeri 450 bin lira ve Halkalı'da 151 metrekare işyeri de 79 bin lira muhammen bedelle alıcıya sunulacak. İdarenin Konya Meram'da inşa ettiği 6 konut satışa sunulacak taşınmazlar...