03 / 05 / 2024

toki zonguldak 2019

toki zonguldak 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 250 bin konut üretim projesinin ilk ayağı olan 50 bin yeni sosyal konutun etaplar hâlinde yapılacağını belirterek, TOKİ'nin ülkeye ve vatandaşlara değer katan projeler hayata geçirmeye devam edeceğini söyledi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Devrek 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 başvuru tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Zonguldak Gökçebey Çay 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​...

TOKİ 50 bin konut Zonguldak başvuru detayları 2019!

TOKİ 50 bin konut Zonguldak başvuru detayları 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Zonguldak 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Zonguldak 50 bin konut 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nda kura çekilişi heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

toki zonguldak 2019 Haberi

toki zonguldak 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut, idare çalışanlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum, TOKİ'nin tüm şehirlerde çok önemli projelere imza attığını belirterek, "TOKİ, Türkiye'nin her yerinde çok güzel işler yapıyor ve yapmaya devam edecek" diye konuştu.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; İdarenin sosyal konuttan eğitim kurumla-rına, spor tesislerinden hastanelere tüm yaşam alanlarında büyük üretimler yaptığını vurgulayan Kurum, ülkeye, şehirlere ve vatandaşlara değer katan projelerle 17 yıl önce başlatılan Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliğinin devam ettiğini dile getirdi.

7 BİN 179 KONUT YAPIM SÜRECİNDE

2023 yılına kadar en az 250 bin sosyal konut üretimini hedeflediklerini söyleyen Kurum, bunun ilk adımının 50 bin konutu kapsayan üretim hamlesi olduğunu belirtti. "Hem kentsel dönüşüm hem depremle alakalı riskli binaların...