02 / 05 / 2024

toki Zonguldak ihalesi

toki Zonguldak ihalesi

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı.

TOKİ Zonguldak Devrek 271 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili Devrek ilçesi 271 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Beycuma'ya 120 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Beycuma'da 120 yeni konut inşa edecek. Beycuma projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak Çaycuma Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Millet Bahçesi ihalesi 9 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Zonguldak Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde inşa edeceği 110 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ Zonguldak 110 konut ihalesi yarın!

TOKİ, Zonguldak'ta 110 konut inşa edecek. TOKİ Zonguldak 110 konut projesi için ihale yarın yapılacak..

TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

TOKİ Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi'nde 220 adet konut hayata geçirecek. TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da. 

toki Zonguldak ihalesi Haberi

toki Zonguldak ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı. 31 Ağustos, Çarşamba günü geçekleşen ihale kapsamında ayrıca cami, 4 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+3, zemin+4 ve zemin+5 olan konutların 69’u 1+1, 453’ü 2+1 ve 244’ü ise 3+1 planında inşa edilecek.


TTK'ya ait ömrünü tamamlamış lojmanlar ve şahıslara ait gecekonduların yer aldığı kentsel dönüşüm alanı içerisinde, gayrimenkul sahipleriyle anlaşmalar yapılarak, bu yapılar büyük ölçüde boşaltıldı. İlk aşamada 766 konuttan oluşan 1. etabın inşasına başlanılacak. İnşaat alanında bulunan çok sayıda yaşlı ve anıt niteliğinde ağacın (çınar ve çam türleri) proje kapsamında korunması yönünde çalışmalar da yapıldı.


Ayrıca sosyal donatılarıyla (62...