06 / 05 / 2024

toki zonguldak lojmanları

toki zonguldak lojmanları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Türkiye Taşkömürü Kurumunun Zonguldak Üzülmez'deki lojmanlarına kentsel dönüşüm projesi uygulanacak...

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de mühendisler sorun yaşıyor!

Zonguldak Üzülmez bölgesinde başlayan TOKİ projesinde sorunlar yaşanıyor. TOKİ'den ihaleyi alan müteahhit firma, TTK'da çalışan mühendislerin oturduğu lojmanların girişme bir kamyon hafriyat döktü.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası 2016!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin inşa ettiği TOKİ Zonguldak Gökçebey'de kuralar yarın çekilecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Gökçebey Projesi kapsamında yer alan daireler kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de!

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de...

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nda kura çekilişi heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

toki zonguldak lojmanları Haberi

toki zonguldak lojmanları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) Zonguldak Üzülmez'deki lojmanlarına da kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. 


Projeyle 388 lojmanla 877 gecekondu yıkılarak, yaklaşık 2 bin 560 konut, 90 iş yeri, ilköğretim okulu, lise, çıraklık eğitim merkezi, sağlık ocağı ve kültürel tesis inşa edilecek. Konutların bir kısmı, lojman olarak değerlendirilecek.


TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentleri plansız ve çarpık yapılaşmadan kurtarmak amacıyla başlattığı projelerle depreme dayanıklı modern şehirler inşa eden TOKİ, yerel yönetimlerin haricinde ilk kez bir kamu kurumuyla kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.


İdare, TTK ile imzalanan protokol kapsamında, Zonguldak Üzülmez'deki lojmanları bölgenin tarihi yapısı, iklim şartları ve şehrin kimliğini dikkate alarak yenileyecek.


-Detaylı jeolojik ve jeoteknik etütler yapılıyor


Lojmanların da bulunduğu alan, Gecekondu Kanunu kapsamında 12 Nisan 2013 tarihli TOKİ başkanlık...