28 / 04 / 2024

toki zonguldak projeleri 2020

toki zonguldak projeleri 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta 203 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları!

110 konutluk TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri'nin temel kazısı tamamlandı!

Zonguldak Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ Projesinde çalışmalar sürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.etap başvurusu!

Toplamda 566 adet daireden oluşan projede 5 adet standart daire açık arttırmayla satışta. İşte TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.etap başvurusu....

TOKİ Zonguldak'ta 526 emekli konut sahibi oldu!

Zonguldak K. Ereğli (334) ve Devrek’te (192) olmak üzere emeklilere özel toplamda 526 konutun kura çekilişi 1 Ağustos'ta tamamlandı.

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli kurası çekildi!

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli’de emekliye özel inşa edilecek 334 adet dairelerin kura çekilişi çekildi.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kura sonuçları açıklandı!

Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede 324 adet daire emekliye özel satışta. TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kura çekilişi açıklandı...

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Zonguldak'ın Devrek ilçesinde emekliler için yapılacak olan 192 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

toki zonguldak projeleri 2020 Haberi

toki zonguldak projeleri 2020

Türkiye'nin 81 ilinde konut üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Zonguldak'ta da 203 yeni konut hayata geçirecek.

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin Zonguldak projesinde 203 konutun yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor

İhale ilanı:
Zonguldak İli, Çaycuma İlçesi, Velioğlu Mahallesi 203 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da...