28 / 04 / 2024

toki Zonguldak Üzülmez başvuru şartları 2020

toki Zonguldak Üzülmez başvuru şartları 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde bulunan 269 adet konut için başvurular 7 Eylül'de başlıyor...

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap 269 konut başvuruları başladı. 

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap başvuruları yarın!

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap 269 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları 7 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde bulunan 269 adet konut için başvurular 7 Eylül'de başlıyor...

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap kurası 21 Eylül'de!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Üzülmez ilçesinde yapılan birinci etap konutlarının kurası 21 Eylül'de düzenlenecek. Proje kapsamında 480 adet konutun sahibi belirlenecek.

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

TOKİ Zonguldak Devrek Alt Gelir kura sonucu 21 Temmuz!

TOKİ Zonguldak Devrek Alt Gelir kura sonucu 21 Temmuz henüz açıklanmadı. TOKİ Zonguldak Devrek Alt Gelir kura sonucu 21 Temmuz açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Vali Ali Kaban, hastanenin Üzülmez'e inşa edilebileceğini söyledi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu listesi 384 konut!

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu listesi 384 konut henüz belli olmadı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu listesi 384 konut belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de mühendisler sorun yaşıyor!

Zonguldak Üzülmez bölgesinde başlayan TOKİ projesinde sorunlar yaşanıyor. TOKİ'den ihaleyi alan müteahhit firma, TTK'da çalışan mühendislerin oturduğu lojmanların girişme bir kamyon hafriyat döktü.

toki Zonguldak Üzülmez başvuru şartları 2020 Haberi

toki Zonguldak Üzülmez başvuru şartları 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde toplam 269 adet konut yer alıyor.

Zonguldak Üzülmez 2020 projesindeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 

Zonguldak Üzülmez TOKİ projesi için son başvuru tarihi 18 Eylül 2020 olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla ve E-devlet sistemi üzerinden kabul ediliyor.

TOKİ Zonguldak Üzülmez projesinde bulunan konutlar için en düşük bedel 110 bin 684 TL, en yüksek bedel 352 bin 822 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan proje için ödenecek taksit tutarları 461 TL'den başlıyor, 1.258 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Zonguldak Üzülmezp projesindeki konutlar için ödenecek başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için 120, 156 ve 180 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ'den...