14 / 05 / 2024

tokiden alt gelirliler için kampanya

tokiden alt gelirliler için kampanya

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni dönemde, konuta erişmekte zorlanan alt gelir grubundaki vatandaşlar ile emekliler için konut projeleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.

TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler? 

TOKİ dar gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ dar gelirliler için ucuz konut ilanlarını yayımladı. Peki TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler?  

ABD'li dar gelirliler için eşik-altı konut kredisi!

ABD'de hizmet veren bankalar, konut kredisi veren kuruluşlar aracılığıyla, düşük gelire sahip olan toplumun alt kesimindeki aileleri hedef alarak, "sub-prime mortgage" (eşik-altı mortgage) sunmaya başladı.

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap!

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelirliler için satışa çıkarılan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

Başakşehir'de 20 bine yakın konut üretildi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir bölgesinin hızla geliştiğini, buradaki projelerde yüzde 55'e yakın donatı alanlarının bulunduğunu, bölgede alt gelirliler için 20 bine yakın konut üretildiğini anlattı.

TOKİ'nin alt gelirliler konutları için katılım şartları!

Kurban Bayramı öncesinde Kayabaşı'ndaki bin 500 konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Turan. TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna yönelik ürettiği konutlardan edinebilmek için öncelikle kuraya katılmak gerekiyor.

Sur Yapı TOKİ ile alt ve orta gelirliler için konut üretecek!

Arazi maliyetlerinin hızla artması nedeniyle İstanbul çeperlerinde bile metrekare fiyatları 6 bin liraya dayandı. Sur Yapı Başkanı Elmas, ‘TOKİ’ sistemiyle entegre çalışarak orta ve alt gelir grubu için üretim yapabileceklerini söyledi.

Emlak Konut Ispartakule'de alt gelirliler için yeni projeye başlayacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, orta ve dar gelirliler için yeni projeleri olduğunu açıkladı. Kurum “Ispartakule’de orta ve alt sınıf için bir proje yapacağız. Metrekare fiyatı 3 bini geçmeyecek” dedi.

Konya Ereğli Belediyesi dar gelirliler için 315 konut inşa edecek!

Konya Ereğili Belediye Başkanı Özgüven, Toros Mahallesi'nde dar gelirliler için 315 konut yapacaklarını söyledi. Özgüven, TOKİ sakinlerinin ulaşım sorununu çözdüklerinin altını çizdi...

Kahramanmaraş'ta 1 milyon m² arazi mercek altında!

Kahramanmaraş'ta usulsüz kullanıldığı belirlenen 1 milyon metrekare devlet arazisi mercek altına alındı

C25'in altında beton kullanımına izin yok!

Fercan Yavuz, 5 yıldan bu yana yapılan binalarda C25'in altında beton kalitesine izin verilmediğini söyledi

Altınyıldız, Ak-Al Tekstil'e kiracı olacak!

Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş, Tekirdağ Çerkezköy’de bulunan taşınmazını Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş’ye uzun süreli olarak kiraladı

Sinpaş GYO, altı ayda 19 milyon 652 bin 844 TL kar etti!

Sinpaş GYO, yılın ilk altı ayında 19 milyon 652 bin 844 TL kar etti

Yelda Altürk Emaar Türkiye Pazarlama Müdürlüğü´ne atandı!

Yelda Altürk Emaar Türkiye´nin tüm pazarlama ve iletişim konularıyla ilgilenecek

tokiden alt gelirliler için kampanya Haberi

tokiden alt gelirliler için kampanya

TOKİ konutlarının yüzde 85'inin orta ve dar gelirlilere yönelik olduğunu, bundan böyle emeklilere yüzde 20-25 öncelik kontenjanı ayıracaklarını belirten Turan, şöyle konuştu: "TOKİ'nin yaptığı her projede emeklilere belirli oranda kontenjan ayıracağız. Şanlıurfa'da, Mardin'de yürütülen projelerde buna başladık. Bundan böyle devam...