02 / 05 / 2024

TOKİ\'den erken ödemeye yüzde 20 indirim

TOKİ\'den erken ödemeye yüzde 20 indirim

TOKİ, borcunu kapatıp tapusunu hemen almak isteyenler için erken ödeme indirimi kampanyasını 22 Mart'ta başlatıyor...

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor! TOKİ'den vatandaşlara flaş uyarı

TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada, son günlerde konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ’nin ismi kullanılarak, ‘sahtekârlık ve dolandırıcılık’ girişiminde bulunulduğunun tespit edildiği duyuruldu.

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

TOKİ 14 ile duyurdu! TOKİ ‘den yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı

TOKİ 14 ilde hayata geçireceği ucuz fiyatlı dairelerin haberini verdi. TOKİ’den yüzde 10 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olma imkanı veriyor. İşte detaylar!

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’nin yeni projeleri merakla takip ediliyor. Peki TOKİ’den 1.855 TL taksitle nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar!

TOKİ’den 36 taksitle satılık konut! 27 ilde başlıyor!

TOKİ’den hayallerinin evini almak veya yaptırmak isteyenlere müjde! 36 aya varan taksitlerle ev ya da arsa sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar!

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

TOKİ\'den erken ödemeye yüzde 20 indirim Haberi

TOKİ\'den erken ödemeye yüzde 20 indirim

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 2008 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve işyerleri için 22 Mart 2010 tarihinden itibaren indirim uygulaması başlatılıyor.

TOKİ'den edinilen bilgiye göre; söz konusu uygulama kapsamında konut ve işyeri alıcıları, başvuru tarihi itibariyle hesaplanacak borç bakiyelerini, 22 Mart - 19 Nisan 2010 tarihleri arasında ilgili banka şubelerine başvurmak suretiyle peşinde yüzde 20, 3 ay vadelide yüzde 17 indirimli olarak, aylık eşit taksitler halinde kapatabilecekler.

Uygulama kapsamında T.C Ziraat Bankası, T. Halk Bankası A.Ş, Vakıflar Bankası T.A.O ve ING Bank A.Ş'ne (eski Oyakbank) başvuracaklar. Ayrıca farklı bankalardan da uygun koşullarda kredi imkanı sağlanacak. Kampanya vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve işyerlerini...