05 / 05 / 2024

tokiden heylan düzeltmesi

tokiden heylan düzeltmesi

"Heyelan bölgesinde TOKİ yıkımı" başlıklı haberle ilgili olarak TOKİ bir düzeltme metni gönderdi. TOKİ yolladığı düzeltmede "Haberde iddia edildiği üzere TOKİ'nin Kağıthane'de devam eden bir inşaat projesi bulunmamaktadır." diye ifade etti.

Avrupa Merkez Bankası'ndan gayrimenkul fiyatları açıklaması!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) konut ve ticaret amaçlı gayrimenkul segmentlerinde bir fiyat düzeltmesi yaşanması ihtimalinin yükseldiğini belirtti. 

Akmerkez GYO kar payı dağıtımı yapacak mı?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ikinci kar payı taksiti ödeme tarihi düzeltmesi hakkında açıklama yaptı...

Şehirlere nefes aldıracak yeni imar yasası onaylandı!

Gökdelenler için sebest olan kat yüksekliği mevzuattan çıkarılırken, kentlerin ‘siluetinin’ korunması yasal karar oldu. Belediyelerin mevcut planlarda serbest olarak belirlenmiş yükseklikleri 1 Temmuz 2021’e kadar düzeltmesi gerekiyor.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan düzeltme!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, TRDKTVK12018 ISIN kodlu kira sertifikasına ilişkin ihraç bilgileri düzeltmesi hakkında açıklama yaptı...

Dekoral Alüminyum konkordato ilan etti haberi düzeltmesi!

Aluminance Yapı Sistemleri Limited Şirketi, 12 Ekim 2018 tarihinde Sözcü Gazetesi kaynağıyla sitemizde yayımlanan "Dekoral Alüminyum konkordato ilan etti!" ilişkin açıklama yaptı...

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında kontrollü patlatma!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde inşaatı devam eden Reyhanlı Barajı'nda zemin düzeltmesi için 5 tonluk kontrollü patlatma yapıldı.

KT Kira Sertifikaları'nın kira sertifikası kodu düzeltmesi!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç edilmiş olan TRDKTVK91822 ISIN kodlu kira sertifikası itfa ve getiri ödeme işlemi hakkında düzeltme yayınladı.

Emlak Konut GYO'dan 2017 yılı kar dağıtımı düzeltmesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), kamuyu Aydınlatma Platofrmu'nda (KAP) 2017 yılı kar dağıtımı hakkında düzeltme yayınladı..

İdealist GYO'dan finansal rapor düzeltmesi!

İdealist GYO, 2017 Yılı 1.Dönem Finansal Rapor Bölümünün ek dipnotunda bulunan portföy sınırlamalarına uyumun kontrolü kısmında düzeltme kaydı yapmıştır.

Avrasya GYO'dan pay alım bildirimi düzeltmesi!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada 21.02.2017 Tarihli Pay Alım Bildirimi KAP açıklaması düzeltilmesi hakkında bildiri yayınladı.

Reza Zarrab'ın boğazdaki yalısı eski haline dönecek mi?

Reza Zarrab’a İstanbul Boğazı’ndaki yalı ve köşkündeki restorasyonu düzeltmesi için verilen süre doldu. Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileri tarihi eserleri eski haline getirecek mi?

İdris Güllüce'den Serik'te inceleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Önce turizm bölgesine hitap eden ilçelerin bunu düzeltmesi gerekir. Turistlere iyi şeyler sunmalısınız. Turistlerin ilçeye gelmesi için projeler üretmelisiniz' dedi.

Emlak vergisi iadesi nasıl alınır?

Geriye dönük emlak vergisi düzeltmesi yapılabilir mi? Geriye dönük indirim (sıfır oranlı) emlak vergisi uygulamasından kimler yararlanabilir? Peki emlak vergisi iadesi nasıl alınır? İşte yanıtı..

tokiden heylan düzeltmesi Haberi

tokiden heylan düzeltmesi

Gazetemizin 16 Şubat 2014 tarihli 6. sayfasında yayımlanan "Heyelan bölgesinde TOKİ yıkımı" başlıklı haberle ilgili olarak TOKİ bir düzeltme metni gönderdi. Haberde sol muhabirlerinin yıkım alanında görüştüğü kişilerin söylediklerine yer verilmiş ve "bölgenin heyelan bölgesi olduğu bilindiği halde TOKİ tarafından inşaat yapıldığının öne sürüldüğü" ifade edilmişti. TOKİ yolladığı düzeltmede "Haberde iddia edildiği üzere Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Kağıthane'de devam eden bir inşaat projesi bulunmamaktadır. 

Kamuoyunun önyargılı ve gerçek dışı bilgilerle yanlış düşüncelere sevk edilmesinin doğru olmadığını düşünmekteyiz. Spekülatif amaçlı, kurumu yıpratmayı hedefleyen haberlere itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı. 

Riskli alanda gerçekleştirilen inşaat faaliyetlerinin TOKİ'ye değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu öğrenildi. 


Sol...