10 / 05 / 2024

Toki\'den satılık arsa

Toki\'den satılık arsa

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Ankara Söğütözü ve İstanbul Kayabaşı'ndaki konut alanını büyük yatırımcılar için satışa çıkardı

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kayseri'de 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde bulunan 50 konutu açık artırma usulü ile satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. 

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Bursa Büyükşehir'den 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nilüfer Demirci'deki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Toki\'den satılık arsa Haberi

Toki\'den satılık arsa

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKÎ), Ankara'nın merkezindeki bir arazi ile İstanbul Kayabaşı'ndaki konut alanını, büyük yatırımcılar için satışa çıkardı. Gelir paylaşımı yöntemine göre değerlendirilecek araziler için teklifler, 18 Ocak'ta alınacak. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, "Ankara-Söğütözü'nde,
Şirketlerden Armada'nın karşısındaki araziye otel olur, her şey olur, çok cazip bir arsa" derken, Kayabaşı'ndaki arazide, Selçuklu mimarisini yaşatacak konut projesi uygulayacaklarını söyledi. TOKİ, söz konusu arsalara yatırımcıların dikkatini çekmek için yeniden gazetelere ilan verdi. Daha önce bu arazilerin satışı için geçen yıl Aralık ayında ihale yapmayı planlayan idare, yatırımcılardan gelen talep üzerine, ihale gününü ocak ayma kadar uzatmıştı.

Ankara'daki arazinin turistik tesis, sağlık tesisi, kültür, eğlence tesisleri, kamu binası, yurt alanı, ticaret merkezi, ticari büro servisleri, sergi satış tesisleri, basın yayın tesisleri olarak değerlendirmeye uygun...