21 / 05 / 2024

tokiden somalı madencilere ev müjdesi

tokiden somalı madencilere ev müjdesi

TOKİ Başkanı Ergun Turan, Somalı madencilere de ev müjdesi verdi. "Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak" dedi.

Manisa Soma Bölgesel Isıtma Sistemi ile yüzde 40 tasarruf sağlanacak!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss’un bina altı istasyonları, yüksek sıcaklıktaki ısıyı en verimli şekilde kullanarak düşük maliyetle Somalılar’a sunuyor.

Yeşil binalarda inşaat alanı genişliyor!

BERKAY Somalı, Emre llıcalı ve Serkan Emin tarafından 2008 yılında kurulan Altensis, sürdürülebilirlik yönetimi hizmetleri konusunda faaliyet gösteriyor.

Berkay Somalı, LEED FELLOW unvanını aldı!

Türkiye’nin lider yeşil bina danışmanlık şirketi Altensis’in kurucusu Berkay Somalı, yeşil bina uzmanlığının en üst derecesi olan “LEED Fellow” ünvanına layık görüldü.

TOKİ'den Somalı madencilere ev müjdesi!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, Somalı madencilere de ev müjdesi verdi. "Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak" dedi.

TOKİ'den Somalı madencilere ev müjdesi!

TOKİ Başkanı Turan:"Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak"

Somalı madencilere TOKİ'den ev müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Soma'da yerel yönetimler tarafından arsa üretilmesi durumunda madenciler için düşük taksitlerle konut yapılacağının müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Alp Gürkan'ın gayrimenkul satışının alacak önceliği Somalı madencilerin!

TBMM’de kabul edilen kanun maddesiyle, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın mallarına el koyan TMSF’nin satıştan elde edeceği gelir öncelikle Soma çalışanları için kullanılacak.

Soma'nın ısıtma sorunu çözülüyor!

"Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'nin Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi" kararının ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve Somalı yetkililer bir araya geldi.

Somalı ailelere 450 günde 301 ev!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenci ailesi için 450 gün gibi kısa bir süre içinde toplam 301 konut inşa etmeyi planlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ermenek'teki madencilere konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman 'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut inşa edecek...

Soma'da Çocuk Gelişim Merkezi açıldı!

Somalı miniklerin facianın ardından yaşadıkları travmayı atlatmalarına yardımcı olmak için faaliyetlerine başlayan Soma GAP - Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi, PepsiCo Türkiye çalışanlarının bağışlarıyla kuruldu...

Danıştay'ın zeytinlikle ilgili gerekçeli kararı Somalıları sevindirdi!

Danıştay'ın, Soma'nın Yırca Mahallesi'nde kurulması planlanan termik santral için Bakanlar Kurulu'nun "acele kamulaştırma" kararının yürütmesini durdurma kararının gerekçeleri, yöre sakinlerince memnuniyetle karşılandı. İşte köylülerin açıklamaları...

AK Parti madenciler için yasa teklifi hazırlıyor!

Karaman Ermenek’te meydana gelen maden kazasında mahsur kalan 18 işçinin kurtarılması için çalışmalar sürerken torba kanunda madencilere ilişkin olarak yapılan düzenlemelerin uygulamada yarattığı sıkıntıları gidermek için harekete geçildi.

tokiden somalı madencilere ev müjdesi Haberi

tokiden somalı madencilere ev müjdesi

TOKİ Başkanı Ergun Turan, Somali madencilere de ev müjdesi verdi. "Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak" diyen Turan. "Müjdeleyelim. çok düşük taksitlerle ve taksitleri de dairelere taşındıktan sonra başlamak kaydıyla konut üretmek üzere buradayız" diye konuştu. 


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak'ta eski Tabakhane bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi. 


MODERN ŞEHİRLER YÜKSELİYOR 

Turan, "Prensip olarak sadece barınma amaçlı projeler yapmıyoruz. Çünkü insanımızın bizden beklentileri değişti. Her şehrin ayrı bir dokusu var. Biz de o dokuya uygun projeler hayata geçirerek geleneklerine uygun modern...