30 / 04 / 2024

TOKİ'den Somalı madencilere ev müjdesi!

TOKİ'den Somalı madencilere ev müjdesi!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, Somalı madencilere de ev müjdesi verdi. "Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak" dedi.



TOKİ Başkanı Ergun Turan, Somali madencilere de ev müjdesi verdi. "Bin, bin 500 ya da 2 bin, 2 bin 500 adet arazi üretimine göre başta madenci kardeşlerimiz olmak üzere satışı yapılacak" diyen Turan. "Müjdeleyelim. çok düşük taksitlerle ve taksitleri de dairelere taşındıktan sonra başlamak kaydıyla konut üretmek üzere buradayız" diye konuştu. 


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak'ta eski Tabakhane bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi. 


MODERN ŞEHİRLER YÜKSELİYOR 

Turan, "Prensip olarak sadece barınma amaçlı projeler yapmıyoruz. Çünkü insanımızın bizden beklentileri değişti. Her şehrin ayrı bir dokusu var. Biz de o dokuya uygun projeler hayata geçirerek geleneklerine uygun modern şehirler kurmak istiyoruz. Esnafla vatandaşların bir arada yaşadığı, caddesi, meydanları, kültürleri olan mahalleleri, yeni yaşam alanlarını oluşturuyoruz" dedi. Turan, Manisa'da da yeni bir şehir inşa ettiklerini sözlerine ekledi. 


Yeni Akit


Geri Dön