04 / 05 / 2024

tokiden taksit imkanları

tokiden taksit imkanları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.

Evlenenler evini yenileyeneler bu fırsat kaçmaz! Uygun taksit imkanları sizi bekliyor! 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan harika kış fırsatı. Vestfrost marka buzdolabını ayda 683 TL ödeyerek 9 ay taksitle buzdolabınızı yenileyebilirsiniz. Peki Vestfrost VF1268 300 Lt Buzdolabı ne kadar?

Hepsiburada'nın avantajları bitmiyor! Vestfrost buzdolabında büyük ödeme kolaylığı... 4 Ocak fiyat listesi

Hepsiburada'dan çok cazip bir kampanya daha. Vestfrost VF 1268 300 lt buzdolaplarında, 'hemen al sonra öde' seçeneği ve ayda 683 TL ödeyerek 9 aya varan taksit  imkanlarından faydalanın. Peki Vestfrost VF 1268 300 lt buzdolabı ne kadar?

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin ikinci taksiti temmuz ayı itibarıyla gerçekleşiyor. Gerek özel gerekse devlet bankalarından MTV ödemelerine ilişki faizsiz taksit imkanı. İşte detaylar…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

FuzulEv’den okula dönüş kampanyası!

FuzulEv, okulların açılış dönemine özel kampanya başlattı. İndirim ve taksit imkanlarının sunulduğu kampanya 20 Eylül’e kadar sürecek. 

Fuzulev, on binlerce aileyi ev sahibi yaptı!

Sunduğu fırsatlarla dar ve orta gelirliye ev ve araba alma fırsatı sunan Fuzulev, düşük taksit imkanları ile on binlerce kişiyi ev ve araba sahibi yaptı..

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...

Hendek Belediyesi'nden vergi çağrısı!

Hendek Belediyesi tarafından, 30 Kasım’a kadar emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergileri ve 25 Kasım'a kadar da başvurulması durumunda kanun kapsamına giren borçların yeniden yapılandırılarak taksit imkanları sunulacağı çağrısı yapıldı.

Konutta Ramazan bereketi!

Konut geliştiricileri Ramazan’a özel kampanya başlattı. Bir ay boyunca aylık 2 bin 500 liradan başlayan taksit imkanlarıyla daire sahibi olunabiliyor.

Esenyurt Tem 34'te brüt metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.

tokiden taksit imkanları Haberi

tokiden taksit imkanları

TOKİ, Başkent Ankara'da 7 taşınmazı satışa sunacak. Altındağ Gültepe'de 124 metrekarelik iki konut, Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi'nde 142 metrekare iş yeri, Protokol Yolu'nda kafeteryaya uygun 183 metrekare iş yeri, Sincan Yenikent'te 126 metrekare iş yeri, Şereflikoçhisar Boğaziçi'nde de 2 iş yeri açık artırmayla satılan taşınmazlar arasında yer alıyor. 


Bursa'da 39 taşınmaz satışta 

İdare, Bursa'da ise 39 taşınmazı satacak. Gürsu'da 2, Nilüfer Kayapa'da 2, Orhangazi'de 3, Yıldırım'da 5 iş yeri yatırımcıya sunulacak. Hamitler'de 7, Osmangazi'de 20 konut da satışa çıkarılan taşınmazlar arasında bulunuyor. Trabzon'un yeni cazibe merkezi Bahçecik Zağnos Vadisi'nde 13, Zağnos 3. Etap'ta 5, Yomra ve Bahçecik 2. Etap'ta birer, Akçaabat'ta 4 olmak üzere 24 iş yeri satılacak. İdare, Diyarbakır Bismil'de 1, Silvan'da 3 iş yeri, Gaziantep İslahiye'de de 2...