06 / 05 / 2024

tokiden uygun koşullar konut

tokiden uygun koşullar konut

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "BAĞ-KUR’lu çalışıyorsa, primi yüzde 10’a düşürmüştük 15’ten, şimdi onu sıfırlıyoruz. TOKİ’den yine uygun koşullarla konut imkanları oluşturuyoruz." dedi.

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Şık ve sportif tasarımı ile Volkswagen Taigo uygun kredi koşulları ile bayilerde sizi bekliyor

Volkswagen Taigo sahibi olmak için, 6 aylık vadelerde 2,39%, 12 aylık vadelerde 2,59% ve 13 ila 24 ay vadelerde 2,79% faiz seviyeleri ile bayilerde uygun kredi koşullarını değerlendirebilirsiniz. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Binalar uygun zemin koşullarında inşa edilmeli!

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Düzce'de dün saat 15.40'ta yaşanan 5.0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamasında binaların uygun zemin koşullarında inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Terrace Plus İnanlar ödeme koşulları!

Terrace Plus İnanlar ödeme koşulları kapsamında uygun faiz oranlarıyla taksit seçenekleri sunuluyor. Terrace Plus Evleri'nde villa fiyatları 859 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Antepia Gaziantep ödeme koşulları!

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Real Merter ödeme koşulları!

Toplam 248 adet daire ve 148 adet dükkanlardan oluşan proje İstanbul Güngören' de yükseliyor. Real Merter ödeme koşulları kapsamında banka kredisine uygun vadelendirme sağlanıyor.

Doğa City Ankara Evleri ödeme koşulları!

Natura Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Doğa City Ankara Evleri deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Peki Doğa City Ankara Evleri ödeme koşulları nasıl olacak?

HEP İstanbul’da avantajlı ödeme koşullarıyla yaz fırsatı!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde yaz kampanyası başlattı. HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler, kendi ödeme koşullarına uygun 3 farklı paketten birini seçebiliyor.

Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde uygun ödeme koşulları!

Emlak konut Tuzla Evora İstanbul evleri İstanbul’a yeni bir soluk, alıcılarına ise yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde uygun ödeme koşulları...

Sıfır oranlı emlak vergisi koşulları 2015!

Emlak vergisinde geliri olmayan tek ev sahipleri için sıfır oranlı emlak vergisi uygulaması bulunuyor. Bu uygulamadan kanunda belirtilen koşullara uygun kimseler faydalanabiliyor. İşte sıfır oranlı emlak vergisi koşulları 2015..

1991 yılında Sahrayıcedid Betakent Sitesi'nde uygun ödeme koşullarıyla satılık daireler!

1991 yılında Sahrayıcedid Betakent Sitesi'nden bulunan daireler 30 ay vadeli uygun ödeme koşullarıyla satılacakmış. 150 ve 180 metrekare büyüklüğünde dairelerden oluşan sitede olimpik yüzme havuzu da bulunuyormuş.

tokiden uygun koşullar konut Haberi

tokiden uygun koşullar konut

 Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'daki terör saldırısının, ülkenin istikrarına ve demokrasiye yapıldığını belirterek, bunun Türkiye'nin gücünü kırmaya, birlik ve beraberliğini tahrip etmeye yönelik olduğunu bildirdi.


Başbakan Yardımcılığından yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, bazı yerel kanallardan ortak yayınlanan "Anadolu Soruyor" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Yılmaz, terörün Türkiye'nin istikrarını hedef aldığını ifade etti. Yılmaz, söz konusu saldırıya yönelik çalışmaların devam ettiğine dikkati çekerek, "Bu saldırı hepimize, ülkemizin istikrarına ve demokrasiye yapılmış bir saldırı. Türkiye'nin gücünü kırmaya, birliğini, beraberliğini tahrip etmeye yönelik bir saldırı. Bir canlı bomba hadisesi var ama mutlaka bunu organize edenler, bir şebeke vardır. Onların bir an önce yargı önünde hesap vermesi en büyük temennimiz" değerlendirmesinde bulundu.


Teröre karşı...