03 / 10 / 2024

TOKİ\'nin 8 köprülü kavşağı

TOKİ\'nin 8 köprülü kavşağı

Bugüne kadar İstanbul'da 7 milyar değerinde konut projesine imza atan TOKİ, trafiği rahatlatmak için de harekete geçti

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Kocaeli'deki köprülü kavşaklara neşter!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun kavşak noktasına sahip ve Türkiye’nin atardamarlarından D-100 ve D-130 karayollarının merkezinden geçtiği şehir merkezine köprülü kavşak ve yaya üst geçiş köprüleri ile adeta neşter vurdu.

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Akman ve Yusuf Talha Akman ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Kuşadası Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

Konya'ya 15 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ\'nin 8 köprülü kavşağı Haberi

TOKİ\'nin 8 köprülü kavşağı
TOKİ, Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle sekiz köprülü kavşağı hizmete açtı

Bugüne kadar İstanbul'da toplam değeri 7 milyar lirayı bulan konut projesine imza atan Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul'da yeni kurduğu toplu konut alanlarında trafiği rahatlatmak amacıyla yaptığı 8 köprülü kavşağı hizmete açtı. Toplam yatırım bedeli 210 milyon lira olan kavşakların açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Aralarında Ataşehir, Halkalı, Ispartakule köprülü kavşak ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, İstanbul'u tarihiyle birlikte modern bir şehir olarak farklı bir çehreye kavuşturduklarını ifade etti. İstanbul'un 2010 yılı için Avrupa Kültür Başkenti olarak taçlandırıldığını anımsatan Erdoğan "Esasen İstanbul sadece bir yıllığına değil, kıymeti bilindiği sürece, dünya var oldukça kültürün başkenti olmaya devam edecektir" dedi.

İSTANBUL'DA 44 BİN KONUT TESLİM...