18 / 05 / 2024

tokinin ak saray açıklaması

tokinin ak saray açıklaması

Bazı basın yayın organlarında “Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın inşasından dolayı Toplu Konut İdaresi’nin 297 milyon lira alacağı olduğu” iddiasıyla yayımlanan haberler üzerine İdare tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Topkapı Sarayı'na kazıklar çakıldı, kayma durduruldu!

Topkapı Sarayı Müzesi’nin Sarayburnu tarafına bakan ve denize doğru kaydığı tespit edilen yamacına istinat duvarı yapıldı. Ayrıca aynı yamaca 578 adet mini kazık çakıldı...

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Altınbaşak Doğa satış fiyatları!

Altınbaşak Doğa satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Ankara Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen projede 1 blokta 63 daire bulunuyor. 

Altınbaşak Doğa ev fiyatları!

Ankara İli, Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen Altınbaşak Doğa projesi İmar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte, Altınbaşak Doğa ev fiyatları...

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesinde 420 bin TL'ye! Yeni proje!

Altınbaşak Doğa projesi, Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 1 blokta 63 daireden oluşan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor. 

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'daki kaçak sarayı!

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

tokinin ak saray açıklaması Haberi

tokinin ak saray açıklaması

TOKİ Basın Danışmanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İdare’nin 2006 yılından beri, kamu kuruluşlarıyla yapılan protokoller çerçevesinde eğitim, sağlık, kültür, spor, güvenlik ve hizmet binaları gibi yapılar inşa ettiği bildirildi. Bu çerçevede 15 bakanlık, 27 üniversite, 14 belediye, valilikler ve diğer kurumlarla 153’ü arsa karşılığı hasılat protokolü olmak üzere toplam 209 protokol yapıldığı ve bu kapsamda 286 hastane, 442 okul, 58 bin kapasiteli 166 yurt/pansiyon, 16 stadyum, güvenlik ve hizmet binaları inşa edildiği belirtildi.


Açıklama şöyle devam etti: “İlgili idarelerle protokol kapsamında yapılan binaların maliyetleri bakanlıkların bütçe ödeneğinden karşılanmakta veya ilgili idarelerin varsa uygun arsa ve arazileri ile mahsuplaşılmaktadır. Cumhurbaşkanlığı Sarayı da bu çerçevede inşa edilmiştir.


‘Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın inşasından dolayı Toplu Konut İdaresi’nin 297 milyon alacağı olduğu’ iddiasıyla yayımlanan haberler doğru değildir....