24 / 05 / 2024

tokinin arsa sattığı şehirler

tokinin arsa sattığı şehirler

TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana başta olmak üzere Türkiye genelinde yaklaşık 50 kentte 500 arsayı satışa çıkardı. 1 Nisan'da Türkiye'nin 1 numaralı müzayede şirketi Eskidji tarafından gerçekleştirilecek açık artırmaya şirketin İstanbul merkezine il

Konya Büyükşehir, 2 yılda 5 milyar TL'lik arsa sattı iddiası!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından son iki senede yaklaşık 5 milyar TL'lik arsa satıldığı ileri sürüldü. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, konuya ilişkin konuştu.

İzmir'de başkasına ait arsayı 10 saatte 25 kişiye sattı!

İzmir'de kimliği belirlenemeyen şahıs, başkasına ait arsayı değerinin altında  bedelle 10 saatte 25 kişiye sattı. Şahıs söz konusu arsa için 20 ile 90 bin TL arasında kaparo aldı.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Çorum Belediyesi 4 senede 250 arsa mı sattı?

Çorum Belediyesi'nin, 2018 yılı Sayıştay raporunda bir yılda yüzde 500 borçlandığı ortaya çıkmıştı. Toplam borcu 414 milyon 638 bin TL'ye ulaşan belediyenin 4 senede 250 tane arsa sattığı öne sürüldü...

Ekrem İmamoğlu sıkıştıkça kamu arazisi mi sattı?

CHP’nin İBB Başkan adayı İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde bütçe açığını kapatmak için belediyeye ait arsa ve binaları 79 milyon 195 TL'ye sattığı iddia edildi...

Yeşil GYO Tekirdağ'daki arsasını 10.2 milyon TL'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Tavanlı Çeşme Mevkii'nde yer alan 3 adet arsa vasıflı toplam 8 bin 166 metrekarelik taşınmazı 10 milyon 200 bin TL'ye Ortadoğu Enerji Sanayi'ye sattı...

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi 16.3 milyon TL'ye arsa sattı!

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan ve Doğukent Mahallesi’nde bulunan 12 parsel arsanın 16 milyon 358 bin TL'ye sattı.

Malatya Büyükşehir 15 arsayı ihaleyle sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi'de yer alan arsa ve dükkanları ihaleyle sattı. İhale 30 Mart Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleşti.

Yeşilyurt Belediyesi 3.7 milyon TL'ye arsa sattı!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Gedik Mahallesi sınırlarındaki arsasına kat karşılığı inşaat yapılmasına ilişkin ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan alana yaklaşık 130 konutun yapılması beklenirken, bu durumda Yeşilyurt Belediyesi'ne 10 adet konut verilebileceği ifade edildi.

Melikgazi Belediyesi 15 milyonluk arsa sattı!

Melikgazi Belediyesi'ne ait Mimarsinan Bahçelievler ve Kayapul, Becen, Eğribucak, Yazı Bağları, Karacaoğlu, Selçuklu, Yeşilyurt, Gökkent, Osmanlı, Sakarya, Karacaoğlu, Gesi, Gesi Kayabağ, Turan, Anbar mahallelerindeki 54 arsa ihale ile satışa sunuldu.

Ankara'da 3. kişilere arsa satan suç örgütü yakalandı!

Ankara'da yüksek değerdeki arsa ve tarlaları bir tapu memurunun da yardımıyla sahte kimlik ve dosyalar ile üçüncü kişilere sattıkları iddia edilen suç örgütü üyesi 6 kişi gözaltına alındı.

tokinin arsa sattığı şehirler Haberi

tokinin arsa sattığı şehirler

Taşınmazların satışları peşin ve taksitli olarak yapılacak. Açık Artırma toplantısında alınacak teklifler de peşin veya taksitli ödeme şeklinde alınacak. 20 bin YTL YTL tutarındaki taşınmazlarda taksit uygulaması yapılmayıp satış peşin olarak gerçekleştirilecek.

Taksitli satışlar yüzde 25 `i peşin kalanı için 30 ay vadeli veya yüzde 35'i peşin kalanı 48 ay vadeli ödeme alternatifi var. Taksitli alımı tercih edenler altı ayda bir Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) oranında artırılarak bulunacak aylık taksitler halinde ödeme yapacak.