05 / 05 / 2024

tokinin lüks projeleri

tokinin lüks projeleri

Şimşek kamu kampüslerine ilişkin "Lüks yerlerden çekilmemiz lazım. Kamu Kampüslerini daha mütevazi yerlere yapacağız" açıklamasında bulundu.Şimşek, 2015 yılı bütçe yasa tasarısının bugün Meclis'e gönderileceğini belirtti.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Lüks konutlar Kartal'ı değiştirdi!

İstanbul'un Kartal ilçesinin silueti değişiyor. Son 2 yılda bölgede üretilen konut projeleri ilçeye prestij kattı. İşte Kartal'daki lüks konut projeleri...

Florya’daki ultra lüks sitelerde ikinci el fiyatları!

İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Florya’daki lüks konut projeleri yatırımcının dikkatini çekiyor. Emlakpark Gayrimenkul Yatırım'dan Erol Kaya Florya'daki ultra lüks sitelerin 2.el satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi.

Mert Yıldızhan: Beytepe lüks konutun merkezi olacak!

Başkent Ankara’da lüks konutun yeni çekim merkezi olan Beytepe’de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışının da artmasını sağlıyor.

Lüks konut projeleri rotayı Anadolu yakasına çevirdi!

Ulaşım projelerin hızla hayata geçmesiyle lüks projelerin merkezi haline gelen Anadolu yakası, yeni projelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..

Ankara'da lüks konut projeleri arttı!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Ankara, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirleri geri bıraktı.İnşaat sektörü, 2014 yılını da aynı başarıyla kapatmayı hedefliyor.

Lüks dairelerin yüksek aidatları konut sahiplerini zor durumda bırakıyor!

Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konuyu değerlendirdi...

Mert Yıldızhan: Lüks konut alınırken ilk aidat soruluyor!

Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konuyu değerlendirdi...

Alsancak-Karşıyaka arasındaki alan lüks konut ve ofis projeleriyle yeniden doğuyor!

Son 3-4 yıldır kentin değişik bölgelerinde art arda yeni yaşam tarzları sunan lüks konut projeleri hayata geçerken, Yeni Kent Merkezi projesi kapsamında İzmir'in gökdelen projeleri yükselmeye devam ediyor.

Ofis ve lüks konut projeleri yavaşlama döneminde!

Ekonomistin T5KB Gayrimenkul Değerleme ile birlikte hazırladığı Gayrimenkul Yatırım Saati'nde (GY5) ibre şu anda konutta büyüme döneminde, ofis ve lüks konutta ise yavaşlama döneminde bulunuyor...

Lüks markalı konut projeleri satış fiyatlarının çok üzerinde alıcı buluyor!

Lüks markalı konut projeleri hangi bölgede bulunursa bulunsun çevresindeki ortalama satış fiyatlarının çok üzerinde alıcı buluyor. Bu özellik, markalı konut projelerinin çevre bölgelerinde de fiyatları yukarı çekiyor...

tokinin lüks projeleri Haberi

tokinin lüks projeleri

Bakan Şimşek, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında, makro ekonomik gelişmeler ve ocak-eylül 2014 dönemi merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçları, 2014 sonu bütçe gerçekleşme tahmini ve 2015 Merkezi Yönetim Bütçesi Kanun Tasarısı hakkında basın toplantısı düzenledi.


Şimşek, 2015 yılı bütçe yasa tasarısının bugün Meclis'e gönderileceğini belirtti. Şimşek, 13 yılın en büyük kuraklığı ve jeopolitik gelişmelerin gıda fiyatlarını artırdığını belirtirken, uzun vadede enflasyonun yüzde 5'in altına indirilmesi doğru olur" dedi. Şimşek gelecek yıl maliye ve para politikasının sıkı tutulmaya devam edileceğini...