19 / 07 / 2024

tokinin müteahhite yapacağı ödeme

tokinin müteahhite yapacağı ödeme

Merkezi Harcama Belgeleri Yönetmeliği değişikliğiyle ilgili haberler hakkında açıklama yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yüklenicilerin ödemelerin de "hakediş" uygulamasının aynen devam ettiğini bildirdi....

Denizbank personel alımı yapacağını duyurdu!

Denizbank pek çok kadroya personel alımı yapacağını açıkladı. Banka'dan yapılan açıklama doğrultusunda hangi kadrolara personel alımı yapılacak? Başvuru şartları neler?

AFAD'ın yapacağı ihalelerde yapım işlerine artırımlı fiyat farkı ve ek fiyat farkı ile süre uzatımı verilecek!

Bugünkü 32547 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre  AFAD'ın yapacağı ihalelerde yapım işlerine artırımlı fiyat farkı ve ek fiyat farkı ile süre uzatımı verilecek. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kararın detayları...

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

DHMİ 196 memur alımı yapacağını duyurdu! KPSS şartı yok! Memur olmak isteyenler müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kendi bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 196 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS şartı yok! Memur olmak isteyenler müjde!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.000 personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere 1.000 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve kadro dağılımı belli oldu. Hemen başvurun...

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

 iPhone 15 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı; Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı

Apple'ın yakın zamanda tanıtımını yapacağı iPhone 15 modelinin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı. Önceki modelleri Türkiye'de peynir ekmek gibi satan telefonun alıcıları  kara kara düşünmeye başladı. İşte detaylar...

Şekerbank müşterilerinin hesabına geri ödemesiz para yatacak!

Gıda fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle hemen her banka gıda sektöründe yönelik yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni bir kampanya hazırlayan Şekerbank, müşterilerin yapacağı market alışverişlerinden 200 TL kazanacağını duyurdu.

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

tokinin müteahhite yapacağı ödeme Haberi

tokinin müteahhite yapacağı ödeme


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), “Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”in, İdarenin müteahhitlere yapacağı ödemelerle bir ilgisi bulunmadığını, yüklenicilerin ödemelerinde hakediş uygulamasının aynen devam ettiğini bildirdi. TOKİ’den yapılan açıklamada, “Hakediş düzenlemek suretiyle ödeme yapılmaktadır.” denildi. 


 “Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”in Resmi Gazete’nin 16 Kasım 2013 tarihli sayısında yayımlanmasının ardından bazı basın yayın organlarında “TOKİ müteahhidine yönetmelik kıyağı” başlıklı çıkan haberler üzerine TOKİ’den açıklama geldi. 


Açıklamada; Söz konusu haberde yer alan “Merkezi Harcama Belgeleri Yönetmeliği’nde yapılan düzenlemeye göre, TOKİ artık ödeme cetveline göre müteahhide para verecek.” “Düzenlemeyle bu kurumla çalışan müteahhitlere para musluğunun kapısı sonuna kadar açılıyor.” ifadelerinin tamamen gerçek dışı olduğu ve önyargı ile yapılarak kurumu yıpratma amacı taşıdığı bildirildi. 


TOKİ açıklaması şöyle:


Merkezi Yönetim...