09 / 05 / 2024

tokinin ödüllü projesi satışta

tokinin ödüllü projesi satışta

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, satışa çıkaracağı ve 570 konuttan oluşan proje, "En İyi Uygulama" ve "Şehircilik ve Bölge Planlama" dallarında birincilik ödüllerine layık görülmüştü...

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

tokinin ödüllü projesi satışta Haberi

tokinin ödüllü projesi satışta


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Başkent Ankara'nın uluslararası çapta ödüllü projesi, "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında konut satışlarını başlatıyor. 6 bin 500 gecekondunun temizlenip 8 bin 57 hak sahibinin modem konutlara yerleştirilmesinin ardından TOKİ, 570 konutu kura yöntemi ile satışa sunacak. Proje, "En İyi Uygulama" ve "Şehircilik ve Bölge Planlama" dallarında birincilik ödüllerine layık görülmüştü. Ankara'nın kuzey giriş kapısını oluşturan bölgede 2004 yılından itibaren TOKİ ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi" ile Başkentin imajına zarar veren gecekondular bölgeden temizlendi. 


Yaklaşık 6 bin 500 gecekondunun yerine 8 bin 152 konut inşa edildi. 8 bin 57 hak sahibi için 20-24 Ocak 2012 tarihleri arasında kura çekimi gerçekleştirildi. Proje kapsamında Osmanlı Selçuklu mimarisinde 925 konutun...