28 / 04 / 2024

tokinin sakarya yurt projesi

tokinin sakarya yurt projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.

Sakarya'da 2023'ün ilk yarısında üretilen her 5 araçtan 4 tanesi dünya yollarında!

Sakarya'da 2023 yılının ilk yarısında üretilmiş olan 129 bin 416 aracın yüzde 81,1'ine denk gelen 105 bin 21 tanesi yurt dışına gönderildi.

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Sakarya'nın yeni yurt binası hizmete girdi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor, bu kapsamda Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nde hayata geçirilen kız yurdu ve yemekhane hizmete girdi.

Gayrimenkulde ev alma yurt al dönemi başladı!

ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesiyle gayrimenkulde “ev alma yurt al Dönemini” başlattı.

Sakarya İnnovia Arifiye fiyat!

Sakarya İnnovia Arifiye fiyat listesi 174 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İnnovia Arifiye projesinde konut, yurt ve ticari birimler yer alıyor...

TOKİ Sakarya 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya İli Karası İlçesi'ne 400 kişilik yurt yaptıracak. TOKİ tarafından inşa ettirilecek olan yurt ihalesi bugün yapılacak.

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt projesi sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi bünyesine kazandırılacak yurt projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Sakarya Sapanca 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sakarya ili Sapanca ilçesi 500 kişilik yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Erkanlı Group Sakarya’daki yurt projesi 13 Ekim'de tanıtacak!

Gayrimenkul sektöründe 20 yıla yakın geçmişe sahip Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor.

Erkanlı Group Sakarya’da yurt projesine imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründe 20 yıla yakın geçmişe sahip Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor.

TOKİ Sakarya Akyazı 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Sakarya Akyazı 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

tokinin sakarya yurt projesi Haberi

tokinin sakarya yurt projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.  12 milyon 150 bin lira ihale bedeli ile TOKİ tarafından Hürriyet Mahallesi'ne yaptırılan yurt inşaatının yapım işi GESKON İnşaat Şirketi tarafından yürütülüyor.  2014 yılının Mayıs ayında temeli atılan yurdun Ramazan Bayramı sonunda TOKİ'ye teslim edilmesi planlanırken, yurt inşaatında son rötiişlar yapılıyor. GESKON İnşaat Proje Müdürü Abdullah Ortaarabacı, 5 yıldızlı otel konforunda bir yurdun Bilecik'e kazandırılacağını belirterek, yurdun sosyal tesisleri, konferans ve etkinlik alanlarıyla öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.  Teslim süresinin Aralık ayında dolacağını ancak kendilerinin en geç Temmuz sonunda projeyi sonlandıracaklarını ve yurdu TOKt'ye teslim edeceklerini anlatan Ortaarabacı, projenin Bilecik'e ve Bileciklilere hayırlı...