21 / 05 / 2024

tokinin şimdiye kadar inşa ettiği konutlar

tokinin şimdiye kadar inşa ettiği konutlar

TOKİ 2003 yılından bu yana 100 bin nüfuslu 22 şehir inşa etti...

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugüne kadar 94,2 milyar lira destek sağlandı!

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda şimdiye kadar 94,2 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi gerçekleştirildi.

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü!

Özellikle nehirlerin veya barajların üzerinde bulunan devasa köprülerin maliyetleri çok fazla. İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü.

Şimdiye kadar yapılmış en pahalı 10 köprü!

Özellikle nehirlerin veya barajların üzerinde bulunan devasa köprülerin maliyetleri çok fazla. İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü.

Donald Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

Donald Trump 33 yıldır inşaat yapıyor ve FORBES 400 listesinde yükseliyor.Şimdiye kadar başkanlığa aday olmuş en zengin adam Peki Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

KÖY projesi için Opitz firmasıyla anlaşıldı!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

Pekdemir İnşaat bina dönüşüm projelerine başlayacak!

70 yılı geride bırakan Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin en büyük, markalı konut projesine imza attı. Şimdiye kadar bitirdiği konutlarla neredeyse her mahalleden 2 aileyi eve kavuşturdu.

Emlak Konut GYO konutların depreme dayanıklı olmasına dikkat ediyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Şimdiye kadar geliştirdiğimiz tüm projelerimizde ilkelerimize sadık kalmaya çalıştık ve onbinlerce konut yaptık.

İzmit Belediyesi köylere konak yapacak!

İzmit Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapılan mahalle konakların benzerlerini köylere de yapılacak. Yetkililer , “Şimdiye kadar Çubuklu ve Gökçeören köylerindeki konakların yağımı tamamlanıp hizmete girdi.

Vodafone Arena inşaatında son durum ne?

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için şimdiye kadar 242 milyon TL harcandı. Beşiktaş Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Limak'ın işlettiği Priştine Havalimanı 6 ödül kazandı!

Limak'ın Kosova'da işlettiği Priştine Havalimanı, sosyal sorumluluk ve çevreyle ilgili yaptığı çalışmalarla şimdiye kadar 6 ödül topladı. Şirket, havalimanının yanındaki 2 köyün su sorununu çözdü.

TOKİ'nin 250 TL taksitli konut satışları ne zaman başlıyor?

Şimdiye kadar 50 ilde 175 liradan başlayan taksitlerle konut satışı yaptıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Turan, "250 lira taksitle alt gelir grubuna yönelik konutlarımızı önümüzdeki haftadan itibaren arz edeceğiz" dedi.

tokinin şimdiye kadar inşa ettiği konutlar Haberi

tokinin şimdiye kadar inşa ettiği konutlar


TOKİ'nin ülke nüfusuna katkısının 53 milyar lira olduğunun altını çizen TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ertuğrul Kurt Türkiye geneline bakıldığında 81 ilde 2 bin 652 şantiyede faaliyet gösterdiklerine dikkat çekti. Kurt 2003 yılından bu yana 588 bin konut inşa ettiklerini ve hedeflerinin 2023 yılına kadar 1 milyon konut inşa etmek olduğunu sözlerine...