02 / 05 / 2024

tokinin son projesi

tokinin son projesi

TOKİ Başkanı Turan: "2023 yılında Türkiye'de yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Elite Concept sosyal donatı ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor!

İnşaat sektöründe 26 yıldır çevreye ve insana saygılı bir yaklaşımla proje geliştiren Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de yer alan son projesi Elite Concept’te enerji ve su tasarrufu sağlayan doğaya dost akıllı ev sistemi kullanıyor. 

Kağıthane'nin değeri markalı projelerle artıyor!

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Erguvan Premium Residence’da fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy’deki son projesi Erguvan Premium Residence’da fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Kartal Çukurova Balkon'un yüzde 60'ı satıldı!

Çukurova Gayrimenkul’un bölgedeki en son projesi Çukurova Balkon’da dairelerin yüzde 60’ı satıldı. Kartal Çukurova Balkon’un örnek daireleri görülmeye hazır.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

tokinin son projesi Haberi

tokinin son projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 yılında Türkiye'de yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.


Turan, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da, TOKİ'nin 2023 yılı hedeflerini değerlendirdi. 2023 yılında "bir milyon konut" hedefini aşacakları söyleyen Turan, 2000'li yılların başında kısıtlı imkan ve kabiliyetlerle üretim yapıldığını, bugün imkan ve kabiliyetlerin arttığını ifade etti.


2002 yılında 2 bin 500 dolar milli gelirin bugün 10 bin dolar seviyesine yükseldiğini vurgulayan Turan, bu sebeple, ülkenin bulunduğu seviyeye göre üretim yapılması gerektiğini aktardı. TOKİ'den daha nitelikli ve kaliteli işler beklediğine işaret eden Turan, "İdare de Türkiye'nin bugününe yakışır nitelikte ve kalitede imalat yapma hedefini ortaya koymuştur. İdare artık kalitede başka bir evreye geçmiştir. Çünkü Türkiye artık bunu bizden...