02 / 05 / 2024

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.



Dubai'de yaklaşık 22.000 metrekarelik 5 yatak odalı bir çatı katı 136 milyon doların biraz üzerinde bir rakama satıldı.

CNN'nin aktardığı detaylara göre, Como Residences adlı 71 katlı bir kulenin tepesinde bulunan ve henüz inşa edilmemiş olan daire; lüks otelleri,  tasarım villalarıyla bilinen yapay adalardan oluşan Palm Jumeirah'ta konumlanıyor. 

Como Residences, Palm Jumeirah'ta yer alan Nakheel'in en son projesi olup 2 ila 6 yatak odalı daireler, 5 yatak odalı çatı katı daireleri ve 7 yatak odalı Dubleks daireler bulunuyor.

Dubai'de sadece 20 sene önce inşa edilen Palm Jumeriah 560 hektarlık bir alana yayılıyor ve yaklaşık 80.000 kişiye ev sahipliği yapıyor.

71 katlı Como Residences daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

YAPININ İNŞAAT ÇALIŞMALARININ BİTMESİNE 3 YIL VAR

Como Rezidans şu anda yapım aşamasında ve satışa aracılık Provident Estate, 2027 yılının sonlarına doğru tamamlanmasını beklediğini söylüyor.

Dubai'de daha önceki çatı katı satış rekoru yaklaşık 114 milyon dolar değerindeydi. Provident Estate'e göre Como Residences'daki daire dünyanın en pahalı 3. çatı katı oldu. Diğer iki çatı katı Londra ve Monako'da bulunuyor.

71 katlı Como Residences daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

KİM ALDI?

Provident Estate'in ortaklarından Sam Horani alıcının kimliğini açıklamayacaklarını belirtti fakat "Doğu Avrupa'dan geliyorlar" dedi.

71 katlı Como Residences daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Nakheel Hakkında

Nakheel'in dönüm noktası niteliğindeki projeleri Dubai'nin dünya standartlarında bir destinasyona dönüşmesinde etkili oldu. Doğanın güzelliğinden faydalanan Nakheel, toprağı ve suyu Dubai'nin vizyonunu gerçekleştirmede hayati önem taşıyan sürdürülebilir ve canlı ana topluluklara, perakende satış noktalarına ve konaklama merkezlerine dönüştürüyor.

Nakheel'in Dubai'de konut, perakende, konaklama ve eğlence sektörlerinde bir proje portföyü var. Usta gelişmeler arasında Palm Jumeirah yer alıyor.

'İstanbul Depreme Karşı Güçleniyor' raporu 10 maddede tüm detaylarıyla!

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması: Şehirlerimizi eski canlılığına kavuşturacağız!


Geri Dön