22 / 05 / 2024

tokinin yapıtığı evler

tokinin yapıtığı evler

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 76 şantiyede 664.417 bin konut sayısına ulaşıldı, 126 bin 951 adet konutun inşaatı devam ediyor.

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfi Şeker ortaklığında kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

1999'dan önce yapılan evler için risk uyarısı!

AK Parti'li Özhaseki'den, 1999'dan önce yapılan evler için deprem riski uyarısında bulundu. Özhaseki, ''Çünkü o günkü inşaat yönetmeliğine göre yapılan evlerin hesapları bugün yaptığımızdan çok farklı" dedi.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

tokinin yapıtığı evler Haberi

tokinin yapıtığı evler


TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu"  verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 76 şantiyede 664.417 bin konut sayısına ulaşıldı, 126 bin 951 adet konutun inşaatı devam ediyor.


Yapım ve proje işleri aşamasında 70.1 milyar TL'lik 5 bin 356 adet ihale sonuçlandı. 


TOKİ'nin yerel yönetimlerle müştereken başlattığı büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 377 projede toplam 277 bin 583 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmaları projelendirildi. 


230 farklı bölgede 113 bin 685 konutluk ihale çalışmaları yapıldı. İhalesi tamamlanan 221 projede 100 bin 190 konut başlatıldı ve 128 bölgede 56 bin 354 konutun inşaatı tamamlandı.


Pınar...