05 / 05 / 2024

TOKİnin yaptığı hastaneler

TOKİnin yaptığı hastaneler

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Alanya ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı.

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

TOKİ İstanbul Tuzla projesinde son dakika! 20 bin 920 konut sahibini buldu!

İstanbul Tuzla'da ''ilk evim'' projesi kapsamında TOKİ'nin yaptığı kura sonuçları, 20 bin 920 konutun hak sahibini belli etti. Heyecanla bekleyen vatandaşlar Sonuçları e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

TOKİ 81 il için flaş açıklama yaptı! 1.650 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Ev almak isteyen milyonlara son dakika müjdesi!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları da yavaş yavaş belli oluyor. İşte TOKİ'nin 81 il için yaptığı flaş açıklama...

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

AB ve ABD'nin yaptırımları ters tepti! Rusya'nın gelirleri düşeceğine arttı

Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD'nin Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar beklenenin aksine ülkenin gelirlerini düşürmek yerine artışa neden oldu. Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşın ekonomi üzerindeki etkileri şaşırtıyor.

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

Tuncay Yılmaz'dan Çorum Belediyesi'nin yaptırdığı stata tepki!

Sayıştay raporlarına göre borçlanma konusunda Sayıştay’dan uyarılar alan, Çorum Belediyesi’nin yaptığı statın maliyetinin 209 milyon TL olduğu öğrenildi. 

TOKİ projelerinin oluşturduğu mağduriyet TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, TOKİ'nin yaptığı konut projelerinin oluşturduğu mağduriyeti TBMM gündemine taşıdı.

TOKİ'den Sincan Saraycık'a 20 bin konut projesi!

Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getireceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ''Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı en büyük proje Saraycık Projesi oldu.  20 bin konut yapılması planlanıyor. 6 bin konutunu TOKİ eliyle yapıyoruz'' dedi.

TOKİ'nin 2 milyar TL'lik menkul kıymet ihracına SPK'dan onay!

TOKİ'nin Varlık Teminatlı Menkul Kıymet ihraç edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") yaptığı başvuru onaylandı.

TOKİ dairelerinin ne kadar bedelle satın alındığı mecliste!

TOKİ'nin yaptırdığı konutlarda birden fazla daire sahibi olan kişi sayısına ve dairelerin ne kadar bedelle satın alındığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİnin yaptığı hastaneler Haberi

TOKİnin yaptığı hastaneler

Sağlık Bakanlığı’na son 3 yılda 286 hastane teslim ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirten Ergün “Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı” dedi. Antalya ziyaretlerinde Kepez ve Serik devlet hastanelerini incelediğini kaydeden Turan, şöyle konuştu: “Tamamı tek ve iki yataklı yapılan bir hastane. Türkiye’nin tamamında da Sağlık Bakanlığı’na son 3 yılda 286 tane hastane inşa ettik ve ediyoruz. Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı. Ben iddia ediyorum bunların her biri özel hastane standardının üzerinde hastaneler.” Antalya’daki ziyaretleri hakkında da bilgi veren Turan, turizm sektöründe çalışan, alt gelir grubundaki kişilerin konut sahibi olmaları için çalışma yaptıklarını...