15 / 05 / 2024

tokinin yurtdışındaki evleri

tokinin yurtdışındaki evleri

SUUDİ Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud’un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider İstanbul’daki gayrimenkul projelerini beğendiklerini söyleyerek, TOKİ’yi Mekke ve Medine’de proje yapmaya davet etti....

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

İklim değişikliği Kuzey Kutbu'ndaki evleri ve altyapıyı yok ediyor!

Kuzey Kutbu'nda artan sıcaklıklar sebebiyle donmuş zeminin erimesi yaşam alanlarındaki evlere ve altyapıya zarar verdi.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki evler 1 dolara satılıyor!

İtalyan hükümeti, düşen nüfusu artırmak amacı ile Sicilya Adası'ndaki evleri 1 dolardan satışa çıkardı.

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

Yurtdışındaki konut yatırımcıların Türkiye cazibesi artıyor!

Kurlarda yaşanan artış Türkiye'nin gayrimenkul konusunda yurtdışındaki yatırımcı için cazibesini artırıyor...

Türkler yurtdışındaki liman yatırımını 29'a çıkardı!

Türk şirketlerinin yurtdışındaki liman yatırımları 29'a ulaştı. Satın alınan veya ortak olunan liman sayısının ilerleyen yıllarda 50'yi bulması planlanıyor.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

TOKİ yurtdışındaki müteahhitlere çatı kuruluş olabilir!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ’nin yeni bir enstrüman olarak yurtdışındaki müteahhitler için çatı kuruluş olabileceğini söyledi.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

tokinin yurtdışındaki evleri Haberi

tokinin yurtdışındaki evleri


SUUDİ Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud’un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider Emlak Fuarı 2013’ü ziyaret etti. İstanbul’daki projeler hakkında bilgi alan prens, helikopter turuyla tüm ilçeleri inceleyecek.


Milyon dolarlık yatırım için arsa arayan kral kendi ve ailesi için ev de alacak. Kralın görevlendirmesi üzerine 10 kişik ekiple gelen Prens Sider, Bursa ve Sapanca’yı da gezecek. Otel, konut ve AVM yatırımlarına sıcak bakan kraliyet ailesi, Türk müteahhitlerle ortaklık planlıyor. Ülkesinde inşaat, çimento fabrikaları bulunan prens, “Müslüman bir ülke olarak, Türkiye ile iş yapmak istiyoruz” dedi. Bursa’da büyük arazi alıp, seracılık alanında yatırım yapmayı planlayan Prens Sider, CNR EXPO Yeşilköy’deki Emlak 2013 Fuarı’nda TOKİ, Emlak Konut, Ağaoğlu, Vadi İstanbul ve Tema İstanbul standlarını gezerek bilgi aldı.


TOKİ’Yİ MEKKE’YE CNR’I RİYAD’a ÇAĞIRDI


İstanbul’daki...