16 / 05 / 2024

tokiye başvuru için neler gerekiyor

tokiye başvuru için neler gerekiyor

TOKİ, emekliler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. TOKİ, Şanlıurfa Maşuk’ta 168 ve Erzurum Palandöken'de 579 olmak üzere 747 konutu satışa çıkarıyor.

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Dışişleri Bakanlığı yurtdışı için Türk Uyruklu sekreter alım ilanı açıldı! Başvuru için son gün 27 Mart!

Yurt dışı için Dışişleri Bakanlığı tarafınca Türk uyruklu sekter alımları gerçekleşeceği belirtildi. Başvuru ile alakalı bütün detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

TOKİ'den 1.922 TL taksitle sıfır ev fırsatı! Başvuru için geri sayım başladı!

TOKİ Kütahya Simav projeleri için geri sayım başladı. TOKİ Kütahya Simav'da 69 konutu satışa sunuyor. Başvuru tarihinin yaklaştığı projelerde aylık 1.922 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları için son 3 gün kaldı. 18 Nisan'da sona erecek başvuru için hangi belgeler isteniyor? İşte tüm detaylar haberimizde...

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuru için gerekli koşullar!

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuru için gerekli koşullar haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir'de sözleşme tarihi 10 Ekim 2017 olarak belirtiliyor...

TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son!

Toplam 46 adet konutun kurasız şekilde satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 TL'den başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru işlemleri için yarın son gün!

Toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı proje peşinat bedeli 13 bin 234 TL'dir. TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru işlemleri için yarın son gün olarak belirtildi.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli başvuru işlemleri için yarın son gün!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı proje kura çekilişi 13 Nisan 2016 günü yapılacak. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli başvuru işlemleri için yarın son gün...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuru için gerekli belgeler...

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas başvuru işlemleri 14 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Kura çekiminin 20 Nisan 2016 gününde yapılacağı projede toplam 500 adet daire emekliler için satışta.

tokiye başvuru için neler gerekiyor Haberi

tokiye başvuru için neler gerekiyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emekliler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. Bu kapsamda birçok ilde konut satışı gerçekleştiren ve yeni projeler üreten TOKİ, Şanlıurfa Maşuk’ta 168 ve Erzurum Palandöken'de 579 olmak üzere 747 konutu satışa çıkarıyor.


Satışa sunulan konutlar arasında alt gelir grubu kapsamında bulunanlardan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı. Şanlıurfa Maşuk'ta 107'si alt gelir grubu, 61'i sosyal konut olmak üzere toplam 168 konut satışa sunuldu. 1+1 ve 2+1 niteliğindeki 107 konutun taksit ödemeleri 240 liradan başlıyor. Konutlar yüzde 12-20 peşin ve 180-240 ay vade seçenekleri ile satılacak. Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibarıyla başlayacak alt gelir grubu konutlarından emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı.


SOSYAL KONUTLAR...