30 / 04 / 2024

Tolga Bilgiç kimdir

Tolga Bilgiç kimdir

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Belgin Bilgiç kimdir?

Yüksek Mimar Belgin Bilgiç kimdir? Belgin Bilgiç daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Tolga Çehreli: İnşaat sektörünün uzun vadedeki geleceği oldukça iyi!

RoyalGroup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Türkiye’deki inşaat sektörü ve konut yatırımları hakkında bilgi verdi.

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tolga Çehreli: Daha çok kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştık!

Royal Group; Okay Mimarlık, Tunart ve Temak şirketlerinin ortaklığında 3,5 yıl önce kuruldu. Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli imza attıkları projeler hakkında bilgi verdi. İşte o röportaj...

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Tolga Ok kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok 'un biyografisi..

Hüseyin Cılbak kimdir?

İç Mimar Hüseyin Cılbak kimdir? Hüseyin Cılbak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Cılbak, Apartman ve Toplu Yapı Site Yönetimleri Bilgi Kaynakçası kitabını ne zaman yazdı?

Tolga Bilgiç kimdir Haberi

Tolga Bilgiç kimdir

17 yıllık iş hayatı deneyimine sahip Tolga Bilgiç, Mart 2018 itibariyle Cathay Group’a Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı. 

Koç Üniversitesi Fizik Bölümü’nü tam burslu olarak tamamlayan Bilgiç, çift ana dal yaparak aynı zamanda Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü de başarıyla tamamladı. Lisans eğitimi sonrası MBA derecesi yapmak için Atina’ya giden Bilgiç, ALBA Graduate Business School’da burslu olarak eğitimini tamamladı. 2008 yılında yüksek lisans eğitimi için Kanada’ya yerleşen Bilgiç, Queen’s Smith School of Business’ta İşletme Bölümü’nü burslu olarak tamamladı. 

İş hayatına Yunanistan’ın en büyük endüstri gruplarından VIOHALCO Group’da Bölge Müdürü olarak başlayan Bilgiç, Coca Cola Hellas’a bağlı FRIGOGLASS şirketinde Satış Müdürlüğü yaptı. Avusturya’lı LiSEC GmbH’e bağlı LiSEC Turkey Cam Teknolojileri şirketinin Türkiye’deki kurulumunu gerçekleştirdi. Bilgiç daha sonra, ICAP Group, Amerikalı mHealth Technologies...