04 / 05 / 2024

Tolga Demirel 10 bin TLye köy ev inşa etti

Tolga Demirel 10 bin TLye köy ev inşa etti

Tolga Demirel, eşi Ayşegül ve kızları Maya'nın yaşamları; mayıs ayından itibaren kendi inşa ettikleri bu 'kutu ev'de geçecek. Bu fikri 2011'de bulan ve 5 yılda hayata geçiren Tolga Demirel, evin yapım aşamasını anlattı.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Giresin Görele Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 10 dönüm alan üzerine toplam 800 metrekarelik alanda yapılan Gençlik Merkezi’nde sona gelindiğini söyledi.

Tolga Demirel 10 bin TL'ye köy evi inşa etti!

Tolga Demirel, eşi Ayşegül ve kızları Maya'nın yaşamları; mayıs ayından itibaren kendi inşa ettikleri bu 'kutu ev'de geçecek. Bu fikri 2011'de bulan ve 5 yılda hayata geçiren Tolga Demirel, evin yapım aşamasını anlattı.

Demirel Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demirel Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İsmail Hakkı Demirel tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Yalova'nın köylerine 2016'da 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi ve Köydes olarak köylere 2016 yılında 10 milyon liralık yatırım yapılmasının planlandığını söyledi.

Türkiye, dünya turizmine yön veren 10 ülke arasında!

Jiva Beach Resort’un Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Doğan, bu yılın verilerine bakıldığında sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da turist sayısının azaldığını belirtirken, "Türkiye, dünya turizmine yön veren ilk 10 ülke arasında. " dedi.

Tolga Bıyıklıoğlu MESA'ya geçiyor!

SİNPAŞ Group şirketlerinde 10 yılı aşkın süredir çalışan Tolga Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde SİNPAŞ'tan ayrılmıştı. Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde ortaklık yapısı değişen yabancı bir fonun satın aldığı MESA'ya geçiyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi kültür evi tadilat işi ihalesi 18 Şubat'ta!

Süleyman Demirel Üniversitesi kültür evi tadilat işi 18 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkacak. Söz konusu işin süresi 30 takvim günü olarak belirlendi.

İstinyePark'a 10 yeni marka geliyor!

İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, bu yıl İstinyePark'a 10 yeni marka geldiğini söyleyerek, "Bu çerçevede Moschino gidecek yerine Celine gelecek. Cartier, 20 Aralık'ta açılıyor. " dedi...

Tolga Demirel 10 bin TLye köy ev inşa etti Haberi

Tolga Demirel 10 bin TLye köy ev inşa etti

Kırsala yerleşmeyi düşünen hemen herkesin kafasında kendi evini yapma fikri var. Yıllarca reklam ve moda sektöründe çalışan Tolga ve Ayşegül Demirel çifti ise bu hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi başardı. Ve 4 yaşındaki kızları Maya ile birlikte bir dağ evine yerleşmeye karar verdiler.


Aylarca kendilerine ait bir düzeni nasıl kuracaklarını düşündüler, araştırdılar. Ve izmir'in Bayındır ilçesine bağlı Sarıyurt Köyü'nde karar kıldılar. Ve kendi elleriyle kendi evlerini yaptılar... 10 bin TL'ye mal ettikleri kutu evlerinde mayıs ayından itibaren yaşamaya başlayacak olan çift, İstanbul'da bulunan evlerinden gelen kira geliri ve arıcılıkla geçinmeyi planlıyor. Evlerinin çevresinde bulunan incir ve ceviz ağaçlarının mahsüllerinin bir kısmını da satmayı düşünüyorlar.


Yapı ressamlığı mezunu olan 42 yaşındaki Tolga Demirel, 'Şehirde çok kısıtlı bir hayat yaşıyoruz. Dört duvar arasında tıkanmış durumdayız....