06 / 05 / 2024

Tolga Karel beylerbeyi villa

Tolga Karel beylerbeyi villa

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Beylerbeyi'ne dev spor kompleksi geliyor!

Spora ve sporcuya verdiği önemle isminden sıkça söz ettiren Üsküdar Belediyesi 100 milyon TL’lik Beylerbeyi projesi ile Beşiktaş’ın yeni mabedi olan Vodafone Arena’ya rakip olmaya hazırlanıyor.

Tolga Ok: Yüksek yapılar en güvenli yapılardır!

İMO Şube Başkanı Tolga Ok, ilimizde müteahhitlere getirilen kat sınırlamasını değerlendirdi. Ok, bu konuda öncü kuvvetin kamu olması halinde sorunları çok çabuk aşacaklarını ifade ederek, “Yüksek yapılar en güvenli yapılardır” dedi

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatlar!

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde yüzde 50 peşinatla, 12 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Bandırma Beylerbeyi Konakları'nın temeli atıldı!

Bandırma Serenay İnşaat 32 konutluk yeni projesi Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni düzenledi. Serenay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdal AKGÜN, Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni yemeği verdi.

Şehitkamil Beylerbeyi'ndeki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Beylerbeyi bölgesinde örnek bir altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Milletin kaynağını harcıyoruz. Milletin kaynağının heba olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Tolga Alişoğlu, WaterGarden Genel Müdürü oldu!

Türkiye’nin sosyal yaşamına yön verecek olan WaterGarden projesinin Genel Müdürü pozisyonuna Tolga Alişoğlu atandı. Alişoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İktisat mezunu olup master ve doktorasını Yeditepe Üniversitesi’nde yaptı.

Tolga Karel beylerbeyi villa Haberi

Tolga Karel beylerbeyi villa

Oyuncu Tolga Karel ile eski eşi Azeri manken Günay Musayeva arasında sular durulmuyor. Oğlu Cihangir Can Önce için 500 liralık iştirak nafakası yetmediğini ve nafakanın aylık 5 bin liraya yükseltilmesini isteyen Musayeva, oyuncunun gayrimenkullerine de tedbir konulmasını istedi. Mahkeme oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkardığı villasına tedbir koydu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Musayeva, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Amerikalı eşine 20 bin dolara pırlanta yüzük aldı, düğün için 90 bin dolar harcadı. Benim çocuğumun ise doğuştan gelen konuşamama hastalığı var.


ABD'YE YERLEŞECEK

Bu kadar lüks içinde yaşarken çocuğu için 500 lira nafaka ödemesi akla, vicdana ters. Karel’in mal varlığını satıp ABD’ye yerleşme ihmali bulunduğu için taşınmazlarına tedbir konulsun ve nafaka 5 bin liraya çıkartılsın." Bu savunma üzerine...