27 / 04 / 2024

Tolga Karel hangi adayı kiraladı

Tolga Karel hangi adayı kiraladı

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Tolga Karel Türkiye'deki 2 evini sattı!

Tolga Karel ve 4 yıllık eşi Azeri model Günay Müsayeva'dan geçtiğimiz salı günü boşandı. Karel boşanmanın ardından 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti.

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Tolga Karel evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Tolga Ok kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok 'un biyografisi..

Tolga Karel hangi adayı kiraladı Haberi

Tolga Karel hangi adayı kiraladı

İran televizyonu Gem TV’de yayınlanan dizide rol alan Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde yapımcısından parasını alamadığını söyleyerek; “Benim yakında düğünüm var. Paramı alamazsam nasıl düğün yapacağım” diye dert yanmıştı. Alkolün etkisiyle gözyaşlarını tutamayan Karel’i arkadaşları teselli etmişti. Karel parasını almış olacak ki, düğünü için ada kiraladı.


7 Mayıs’ta Dominik’te Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu. Tolga Karel ve Sarah Margaret Scott, balayını Las Vegas ve Los Angeles’ta...