03 / 05 / 2024

Tolga Ok İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi

Tolga Ok İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

İstanbul'da 30 milyon TL'ye satılan villaların inşaatındaki hatalar şok etti!

İstanbul'da bir villa kentteki inşaatta yapılan eksiklikler görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, görselleri paylaştı ve "Değişen bir şey yok" dedi. İşte gelen yorumlar...

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Sinan Eles tarafından kuruldu.

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İnşaat yapanlar, yapacak olanlar dikkat! Otoparktan, konut alanına kadar birçok değişiklik yapıldı!

İnşaat yapanlar ve yapacak olanlar için çok önemli bir haber geldi. Yönetmelikte yapılan değişiklikle bodrum katlarına yapılacak zorunlu otoparktan, ofislerin konut alanına dönüştürülmesine kadar birçok değişiklik yapıldı.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Maliyet artışları inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, yaptığı açıklamada “Üretimde çok yüksek maliyet artışları söz konusu. Döviz kurundaki artış, yüksek enerji maliyetleri ve hammadde fiyatlarındaki artışlar sektörümüzü oldukça zorladı.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Tolga Ok İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Haberi

Tolga Ok İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık seçimleri gerçekleştirildi. Çift adaylı listenin bulunduğu kongrede mevcut Başkan Tolga Ok ve eski yıllarda kısa bir dönem oda başkanlığı yapan Abdurrahman Çuhadar başkanlık için yarıştı. Yarışta mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak güven tazelerken, Çuhadar 416 oyda kaldı.


2 bin 117 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede gerçekleşen seçimler sonucunda 7 yönetim kurulu üyesi ve 11 üst kurul delegesi seçildi.


Tolga Ok...