30 / 04 / 2024

Tolga Ok özgeçmiş

Tolga Ok özgeçmiş

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok 'un biyografisi..

Konut piyasasındaki mutsuzluk daha çok sürecek mi?

Konut piyasası son dönemlerde kötü günlerden geçiyor. Konut fiyatları, faizler, ekonomik sorunlar, kira fiyatları ve ev sahibi kiracı sorunları derken piyasa oldukça mutsuz. Peki, bugünler daha çok sürecek mi?

Araç sahiplerine şok haber: İkinci ek MTV mi geliyor?

Geçen sene Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 4 kez ödendi. MTV 2024'te yüzde 58,46 artarken milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren MTV kararı sonrası gazeteci Deniz Zeyrek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İkinci bir ek MTV mi geliyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bir bir hesaplanan bu rakamlara bakın!

Milyonlarca kişi emekli maaşlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bir bir hesaplanan bu rakamlara bakın...

Yüksek kalite standartları ile Hyundai İ20 bayilerde

Hyundai i20, birçok gelişmiş teknoloji özelliği sunar. Dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, geri görüş kamerası, akıllı telefon bağlantısı gibi özelliklerle aracınız size keyif verir. Uygun kredi koşulları ile Hyundai İ20'yi kaçırmayın. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

İstanbul'da 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da yaşanabilecek bir olası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul çevresinde 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Deprem bölgesindeki evlere elektrik verilecek mi? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı!

Büyük felaketin ardından, evlerinde yıkım meydana gelmeyen vatandaşlar da elektrik ve doğalgaz olmadığı için perişan. Üstelik depremin kışın en soğuk günlerinde gelmesi, hayatta kalanlar için de işleri çok zorlaştırdı. Peki deprem bölgesine elektrik verilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını Bakan Dönme

Emekliliği gelenler dikkat! Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Emekliliği gelen çalışanlar son günlerde maaş ve kıdem tazminatı hesaplaması yapmaya başladı. Peki Emeklilik ertelenebilir mi? 2023'te emekli olan daha çok maaş alır mı? Bir bir açıklandı!

Xiaomi Mi 11T Pro'ya yeni indirim müjdesi! Bu fırsatı kaçıran, çok üzülür! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro, Türkiye'nin en çok tavsiye edilen e-ticaret sitesi Trendyol'dan büyük indirim aldı. İşte 21 Kasım 2022 Trendyol Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Gıda fiyatlarında şok! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının Ekim ayında, Eylül 2022'ye göre 0,1 puan gerilediğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ünlü yatırım uygulaması Finfree, sosyal yatırım özelliğini açıkladı 

Borsada işlem yapan bireysel yatırımcı sayısının artması, sosyal yatırımcılık olarak adlandırılan yeni bir yatırım şeklinin doğuşunu da beraberinde getirdi. Sosyal yatırımcılık alanında günümüzde birçok gelişmiş ülkede yatırımcıların kullandığı en popüler yatırım stillerinden biri olarak öne çıktı.

Tolga Ok özgeçmiş Haberi

Tolga Ok özgeçmiş

Tolga Ok kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Tolga Ok, 1976 yılında Kocaeli İzmit`te doğdu. Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl meslek hayatına başladı. 2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kıyı ve Liman Mühendisliği Lisansüstü programını bitirdi. 


Proteknik Uluslararası Mühendislik Firmasının kurucu ortaklarından olup kendi firmasında serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. 7. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 


Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi ve TOBB üst kurul delegesidir. Evli ve 2 çocuk...