07 / 05 / 2024

tolga türktanık kimdir

tolga türktanık kimdir

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Ayşe Aşık kimdir?

Ankara İç Mimarlık'ta Mimar olarak hizmet veren Ayşe Aşık kimdir? Ayşe Aşık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayşe Aşık, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Türk Kızılayı Elazığ Akpınar inşaat işi ihalesi 10 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Akpınar Mahallesi'nde yer alan 521,18 metrekarelik binanın yıkılıp, yeniden inşa edilmesi işi 10 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarılıyor...

Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı.

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük!

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük, 15 Mart 1972 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Tüzük kapsamında, vergi değerlerinin nasıl belirlendiği açıklanıyor. İşte tüzüğün tam metni..

Türkiye küresel rekabette 16 basamak yükseldi!

Dünya Ekonomi Forumu'na (WEF) göre Türkiye küresel rekabette son dört yılda 16 basamak yükselirken, WEF Küresel Rekabet Endeksi Direktörü Margareta Drzeniek Hanouz, Türkiye'nin genel rekabet ivmesinin pozitif olduğunu söyledi.

Türk Kızılay'ından İstanbul'da anahtar teslimi karşılığı konut inşaatı işi ihalesi!

Türk Kızılayı İstanbul İli Beyoğlu İlçesinde yer alan 30 pafta, 497 adada kayıtlı olan taşınmazın üzerindeki binayı yıkarak, anahtar teslim götürü bedel ile konut inşaat yapacak.

Orhan Beşkök kimdir?

TSKB Genel Müdür Yardımcısı Orhan Beşkök kimdir? Orhan Beşkök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Beşkök, ne zamandan beri TSKB Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyor?

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerinin takdirine ilişkin tüzük!

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerinin takdirine ilişkin tüzük, vergi değerinin tespitinin nasıl yapıldığına ilişkin esasları içinde barındırıyor. İşte, emlak vergisine matrah olacak vergi değerinin takdirine ilişkin tüzük tam metni..

Özcan Türkakın kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi ve TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın kimdir? Özcan Türkakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özcan Türkakın ne zamandan beri TSKB Genel Müdürü?

Bina vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük!

Bina vergi değerinin nasıl hesaplanması gerektiğine ilişkin esaslar, 1972 tarihinde ve 14129 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bina vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük 'te yer alıyor..

tolga türktanık kimdir Haberi

tolga türktanık kimdir

Sektördeki üreticilerle, bu ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyanları bir araya getiren platformlar oluşturan ve sektöre özel hizmetler üreten “Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” Yapı-Endüstri Merkezi’nin üst yönetimine önemli bir atama yapıldı. Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle yapı sektörünün merkezinden Tolga Türkanık atandı.


Tolga Türkanık kimdir?

Yapı malzemeleri ile ilgili 20 yıllık iş deneyimine sahip olan Türkanık, 1997 yılında İstanbul’da yapılanan yeni fuar projelerinin geliştirilmesinde çalıştıktan sonra, 2001 yılında Yapı-Endüstri Merkezi’nde göreve başlamıştır.


2001 ve 2014 yılları arasında Yapı Fuarı - Turkeybuild operasyon, pazarlama, satış, uluslararası ilişkiler bölümlerinde yöneticilik görevlerini üstlenen Türkanık, son 3 yılında Yapı Fuarı – Turkeybuild Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir.


Yapı sektörü ve fuarcılık alanında ulusal ve uluslararası boyutta yürüttüğü başarılı organizasyonları ile tanınan Türkanık,...