27 / 04 / 2024

Tolga Yüksel Mimarlık

Tolga Yüksel Mimarlık

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Yüksel tarafından kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yüksel tarafından açıldı.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Haberi

Tolga Yüksel Mimarlık

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu. 


Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi iş konusu; MAKSAT VE KONU MADDE 3-  Şirketin başlıca amaç ve konular  Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve Uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını...