06 / 05 / 2024

Tom Brady evini sattı mı

Tom Brady evini sattı mı

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat indirdi!

Tom Brady ve Gisele Bundchen, 2015 yılında yapılan lüks malikânesini Ağustos ayında satışa çıkarmışlardı. Alıcı bulamayan çift, fiyatı 33,9 milyon dolara düşürdü…

Tom Cruise Hollywood'daki evini 11.4 milyon dolara sattı!

Tom Cruise bir süredir satılığa çıkardığı ancak 13 milyon dolar fiyatıyla alıcı bulamayan Hollywood'daki ultra lüks evini 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisindeki rolüyle bilinen Eva Longoria'ya 11.4 milyon dolara (33 milyon lira) sattı.

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Tom Cruise Kolorado'da bulunan dağ manzaralı evini 59 milyon dolara satıyor!

Tom Cruise’un eşi Katie Holmes’dan ayrıldıktan sonra 20 seneden fazla yaşadığı Kolorado, Telluride bulunan lüks dağ manzaralı evini satışa çıkardı. Aktör, ev için 59 milyon dolar ( 130 milyon TL) istiyor.

Tom Cruise bu dağ evini satıyor! İşte fiyatı...

Ünlü aktör Tom Cruise, 20 yıla yakın bir süre boyunca meraklı gözlerden kaçıp "sığınma mekanı" olarak kullandığı dağ evini satışa çıkardı. Evin fiyatı oldukça yüksek...

Evini yapana yardım yönetmeliği!

Evini yapana yardım yönetmeliği olan Afet sebebiyle yapılan ve yapılacak olan binaların borçlandırma bedellerinden yapılacak indirimler hakkında yönetmelik, 14153 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Loft Dragos'ta evini kiraya veremeyenlerin 12 aylık kirasını şirket karşılıyor!

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı ortaklığıyla inşa edilen Loft Dragos projesinden konut alanlar evini 3 ay içerisinde kiraya veremezse 12 aylık kirasını Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı karşılıyor...

Van'da 'Evini Yapana Yardım' yöntemiyle 6 Bin 197 adet konut inşa edildi!

Van'da EYY ( Evini Yapana Yardım ) yöntemi kapsamında toplam 6 bin 197 adet konut ile 2 bin 387 adet ahır inşaatı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi....

Tom Brady evini sattı mı Haberi

Tom Brady evini sattı mı

Tom Brady ve Gisele Bündchen çifti, New York’ta bulunan  Tribaca apartman dairelerini 36.8 milyon dolar’dan (yaklaşık 271.8 milyon TL) satışa çıkardı.


Milliyet'te yer alan habere göre; beş yatak odası ve geniş bir terası bulunan daireye kısa sürede alıcı bulundu. Tampa Bay Buccaneers takımına transfer olan Amerikan futbolu oyuncusu, ailesiyle birlikte Florida’ya yerleşti. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Boston’daki malikânelerini de 2019 yılında satışa çıkarmıştı.

Çift 2019  Ağustos ayında 39,5 milyon dolara (232,3 milyon lira) satışa sundukları evleri için alıcı çıkmayan çift, evinin fiyatını 33,9 milyon dolara düşürmüştü. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat...