09 / 05 / 2024

Tom Brady ve Gisele Bundchen nerede yaşıyor

Tom Brady ve Gisele Bundchen nerede yaşıyor

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tomurcuk Işıl Pınarcı Semercioğlu tarafından kuruldu.

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat indirdi!

Tom Brady ve Gisele Bundchen, 2015 yılında yapılan lüks malikânesini Ağustos ayında satışa çıkarmışlardı. Alıcı bulamayan çift, fiyatı 33,9 milyon dolara düşürdü…

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed El Tom tarafından kuruldu. 

İşte Tom Ford’un muhteşem evi!

Moda tasarımcısı ve aynı zamanda film yönetmeni olan Tom Ford’un hayatı sanki bir filmin içerisindeymiş gibi geçiyor. İşte ünlü tasarımcı Tom Ford’un muhteşem evi…

Tom De Sutter, Bursa Timsah Arena Stadı'nı beğendi!

Bursaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı milli forvet Tom De Sutter, Bursa'ya geldi. İstanbul'dan helikopterle Özlüce Tesisleri'ne gelen De Sutter'i asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli karşıladı.

Tom Cruise'un Colorado'daki köşkü 59 milyon dolara satışta!

Hollywod'un aksiyon yıldızı Tom Cruise, ABD'nin Colorado Eyaleti'ndeki özel teleski ve 298 hektarlık araziye sahip kayak köşünü 59 milyon dolara satışa çıkardı.

Tom Brady ve Gisele Bundchen nerede yaşıyor Haberi

Tom Brady ve Gisele Bundchen nerede yaşıyor

Amerikan futbolunun efsaneleri olan Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın da gayrimenkulünün bulunduğu Miami'den konak satın aldı. Takvim'de yer alan habere göre; Miami'nin Biscayne Körfezi'nde yer alan ve son derece seçkin kişilerin oturduğu Creek Adası'nda konut alan çift Kushner ailesiyle komşu olmaktan çok mutlu. 

17 MİLYON DOLAR ÖDEDİ

Tom Brady, 1 dönüm arazi üzerinde konumlanan malikaneyi tam 17 milyon dolara aldı. Malikanenin iç tasarımı ise Gisele Bundchen'in tercihlerini yansıtıyor.

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Rami Malek California'da lüks malikane satın...