07 / 05 / 2024

Tom Brady yeni evi

Tom Brady yeni evi

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat indirdi!

Tom Brady ve Gisele Bundchen, 2015 yılında yapılan lüks malikânesini Ağustos ayında satışa çıkarmışlardı. Alıcı bulamayan çift, fiyatı 33,9 milyon dolara düşürdü…

Bursasporlu De Sutter, yeni stat için heyecanlı!

Bursaspor'un Belçikalı futbolcusu Tom De Sutter, yeni statlarında çok iyi işler yapacaklarını söyledi. De Sutter, Bursaspor TV'de, devre arası kampını iyi değerlendirip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Gisele Bundchen, Los Angeles'taki evini satıyor!

Rüya çabuk bitti. Manken Gisele Bundchen ve futbolcu eşi Tom Brady, Los Angeles’ın Brentwood bölgesindeki rüya mâlikanelerini satıyor.Malikane ikiliye 40 milyon dolara mâl olmuştu.

Gisele Bundchen ve Tom Brady evlerini Architectural Digest dergisine açtı!

Gisele Bundchen ve sporcu kocası Tom Brady sonunda hayallerindeki eve kavuştu. Yeni yuvalarının kapısını Architectural Digest dergisine açtı. Bundchen ve Brady'nin ünlü komşuları arasında Arnold Schwarzenegger ve Heidi Klum da bulunuyor.

Tom Simpson evine oval ofis kurdu!

Amerikalı milyoner işadamı Tom Simpson, Beyaz Saray’da önemli kararların alındığı ünlü Oval Ofis’in yeni sahibi oldu. Ofisteki çalışma masası, eski Başkan John F. Kennedy’ninkinin kopyası. Duvarları ise orijinal Picasso ve Dali resimleri süslüyor.

Gisele Bündchen ve Tom Brady'nin şatosu tamamlandı!

Top model Gisele Bündchen ile futbolcu kocası Tom Brady'nin Los Angeles'ta bulunan evlerinin tadilatı tamamlandı

Tom Dixon ve Moroso'dan sonra HAAZ'da görücüye çıkıyor!

Milano Fuarı’nda göz kamaştıran yeni koleksiyonlarıyla Tom Dixon ve Moroso, mimari projelerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor

Gisele Bündchen 20 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Podyumların prensesi Gisele Bündchen, eşi Tom Brady ve oğlu Benjamin ile 20 milyon dolarlık lüks malikanesine sonunda taşındı

Tom Brady yeni evi Haberi

Tom Brady yeni evi

Tom Brady ve Gisele Bündchen çifti, New York’ta bulunan  Tribaca apartman dairelerini 36.8 milyon dolar’dan (yaklaşık 271.8 milyon TL) satışa çıkardı.


Milliyet'te yer alan habere göre; beş yatak odası ve geniş bir terası bulunan daireye kısa sürede alıcı bulundu. Tampa Bay Buccaneers takımına transfer olan Amerikan futbolu oyuncusu, ailesiyle birlikte Florida’ya yerleşti. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Boston’daki malikânelerini de 2019 yılında satışa çıkarmıştı.

Çift 2019  Ağustos ayında 39,5 milyon dolara (232,3 milyon lira) satışa sundukları evleri için alıcı çıkmayan çift, evinin fiyatını 33,9 milyon dolara düşürmüştü. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat...