22 / 05 / 2024

Tom Hanks evini satıyor

Tom Hanks evini satıyor

Başarılı oyuncu Tom Hanks, Los Angeles'ta sahibi olduğu birbirine komşu 3 malikânenin 2'sini satışa çıkardı.

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

Tom Hanks, Los Angeles'taki 2 malikanesini satıyor!

Başarılı oyuncu Tom Hanks, Los Angeles'ta sahibi olduğu birbirine komşu 3 malikânenin 2'sini satışa çıkardı.

Tom Cruise Hollywood'daki evini 11.4 milyon dolara sattı!

Tom Cruise bir süredir satılığa çıkardığı ancak 13 milyon dolar fiyatıyla alıcı bulamayan Hollywood'daki ultra lüks evini 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisindeki rolüyle bilinen Eva Longoria'ya 11.4 milyon dolara (33 milyon lira) sattı.

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Inferno filmi Fatih'in tarihi binalarında çekilecek!

Hollywood'un birçok film çekimlerine yer verdiği Fatih ilçesi, mayıs ayında Tom Hanks'in başrolünde yer alacağı "Inferno" adlı filme de ev sahipliği yapacak.

Tom Cruise Kolorado'da bulunan dağ manzaralı evini 59 milyon dolara satıyor!

Tom Cruise’un eşi Katie Holmes’dan ayrıldıktan sonra 20 seneden fazla yaşadığı Kolorado, Telluride bulunan lüks dağ manzaralı evini satışa çıkardı. Aktör, ev için 59 milyon dolar ( 130 milyon TL) istiyor.

Tom Cruise bu dağ evini satıyor! İşte fiyatı...

Ünlü aktör Tom Cruise, 20 yıla yakın bir süre boyunca meraklı gözlerden kaçıp "sığınma mekanı" olarak kullandığı dağ evini satışa çıkardı. Evin fiyatı oldukça yüksek...

Ev alanlar iflas ederse evini cezasız olarak iade edebilecek!

İnşaat sektörüne güven getirmesi beklenen Yeni Tüketici Kanunu konut alıcısına aldığı evden teslime kadar vazgeçme hakkı tanıdı. Ev alan vatandaş ilk 14 günde karar değiştirir ya da ödeme döneminde iflas ederse evini cezasız iade ediyor...

Paraguay'daki sel felaketi nedeniyle 300 kişi evini terk etti!

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da meydana gelen aşırı yağışlar Paraguay Nehri'nin taşmasına neden olurken, başkent Asuncion ve çevresinde yaklaşık 300 bin kişi sel felaketi nedeniyle evini terk etti.

Loft Dragos'ta evini 3 ay kiraya veremeyen yatırımcının 12 aylık zararı karşılanıyor!

Loft Dragos projesinde konut alanların kirası garanti altında bulunuyor. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3 ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor

Kendi evini yapana yardım nedir?

Afet sebebiyle yapılan ve yapılacak olan binaların borçlandırma bedellerinden yapılacak indirimler hakkında yönetmelik gereğince "Kendi evini yapana yardım nedir?" Kendi evini yapana yardım etme şartları nelerdir?

Evini yapana yardım yönetmeliği!

Evini yapana yardım yönetmeliği olan Afet sebebiyle yapılan ve yapılacak olan binaların borçlandırma bedellerinden yapılacak indirimler hakkında yönetmelik, 14153 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Loft Dragos'ta evini kiraya veremeyenlerin 12 aylık kirasını şirket karşılıyor!

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı ortaklığıyla inşa edilen Loft Dragos projesinden konut alanlar evini 3 ay içerisinde kiraya veremezse 12 aylık kirasını Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı karşılıyor...

Tom Hanks evini satıyor Haberi

Tom Hanks evini satıyor

Tom Hanks, Los Angeles'ta sahibi olduğu birbirine komşu 3 malikânenin 2'sini satışa çıkardı. Hanks, satışa çıkardığı 2 ev için toplam 18 milyon dolar talep etti.






Ünlü aktörün, yaşadığı evin arazisini de küçültmeyi planladığı...