04 / 05 / 2024

TOMA

TOMA

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

TOMA Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

TOMA Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Ayık tarafından kuruldu...

Toma Finance, Pana Proje sermayesinin yüzde 51'ini aldı!

Toma Finance, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir alıyor. 

Ankara Çinçin'de yıkım gerginliği!

Ankara'nın olayları ile meşhur Çinçin semtinde kentsel dönüşüm kapsamında devam eden yıkım çalışmalarında gerginlik yaşanıyor. Polis, bölgeye zırhlı araçlar, özel hareket polisleri ve TOMA'lar sevk etti.

Diyarbakır Bağlar Erkek Yetiştirme Yurdu'nun yerine ne yapılacak?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Erkek Yetiştirme Yurdu binasının yıkımına başlandı. Yıkılan binanın yerine karakol yapılacağı ileri sürüldü. Binanın yıkım çalışmaları sırasında TOMA ile güvenlik önlemi aldı.

Beykoz Mahmut Efendi Külliyesi'ndeki kaçak binalar yıkılıyor!

Bir derneğe ait kaçak olduğu belirtilen yapıların bulunduğu bölgeye yıkım için belediye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen TOMA'nın buzlu yolda devrilmesi sonucu 2 polis memuru hafif yaralandı.

Validebağ Koru Camisi'nde sona gelindi!

Validebağ sakinlerininin günler süren eylemlerine rağmen çevik kuvvet ve TOMA gölgesinde yükselen Koru Camisi tamamlanmak üzere. İnşaat bitince, polisler de ‘koruma’ görevini zabıtalara bırakıp, ‘mücadele mahalli’nden çekildi.

Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muaaz Daghestani, Rashid Alabsı Abo Taj, Issam Toma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.

Iğdır Polis Evi'nde yangın!

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalede yetersiz kalması üzerine, polis evinin önünde bulunan TOMA'lardan da su sıkılarak yangın kontrol altına alınmaya çalışıldı

Validebağ Camii inşaatı devam ediyor!

Üsküdar, Validebağ Korusu bitişiğinde yapılması gündeme gelince, çevrecilerin koruya zarar verirler diyerek inşaatını durdurmak için günlerce eylem yaptığı Validebağ Camisi, bir TOMA aracı gölgesinde yükselmeye başladı.

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

Validebağ'da direnişe devam!

Yürüyüş yolu üzerinde bulunan AKP Acıbadem Mahallesi İrtibat Bürosu önünde bir grup çevik kuvvet ekibi ve de bir adet TOMA ile önlem alınması dikkat çekti.

Validebağ'da mahallelinin nöbeti sürüyor! Polisin de...

Validebağ Korusu’nun yanındaki alana cami yapımıyla ilgili 6 gün önce başlayan protestolar devam ediyor. Koruya gece yarısı çevik kuvvet ve TOMA'larla birlikte inşaat kamyonları geldi.

TOMA Haberi

TOMA

Bingöl’de bir tekstil fabrikasında çıkan yangında büyük çapta hasar oluştu. Yangın söndürme çalışmalarına İtfaiye ekiplerinin yanı sıra, polis de 2 toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) ile destek verdi.


Alınan bilgiye göre, Bingöl-Muş kara yolu üzerindeki sanayi sitesinde faaliyet gösteren Binler Tekstil Fabrikası'nda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü.


Çevredeki esnafın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Bingöl Belediyesi itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almakta güçlük çekmesi üzerine Bingöl Emniyet Müdürlüğüne ait 2 TOMA da söndürme çalışmalarına destek verdi.


Yangının çıktığı bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, sık sık yaptığı anonsla vatandaşların bölgeden uzaklaşması konusunda uyarılarda bulundu.


Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, tekstil fabrikasında büyük çapta hasar...