18 / 05 / 2024

tomtom gardens nerede

tomtom gardens nerede

Beyoğlu'nda tarihi konut projesi olarak yaşama geçen Tomtom Gardens İtalyan Konsolosluğu'nun yanında yükseliyor

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a açılıyor!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Sirius ve Optylon işbirliğiyle Tomtom Gardens başarısını Avrupa’ya taşıyor.

Beyoğlu'nda Tomtom Gardens projesiyle 17 bina yenilenecek!

Beyoğlu’nun tam ortasında, yeşilin her tonuyla tanışabileceğiniz sakin bir vaha Tomtom Gardens, konsolosluklarla çevrili son derece nezih ve ferah bir bölgede yer alan bu çok özel projenin konumu da kendisi gibi kesinlikle benzersiz…

Tomtom Gardens konum bilgileri!

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Akkent Paradise Gardens Residence nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 436 tane daire ve 36 tane cadde mağazasının yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Akkent Paradise Gardens Residence nerede?

Akkent Paradise Gardens Rezidans nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılacağı proje 8 blok halinde yükseliyor. Peki Akkent Paradise Gardens Rezidans nerede?

Akkent Paradise Gardens Evleri nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta 432 daire ve 36 cadde mağazası bulunuyor. 8 bloktan meydana gelen proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri nerede?

Tomtom Gardens nerede?

Beyoğlu'nda tarihi konut projesi olarak yaşama geçen Tomtom Gardens İtalyan Konsolosluğu'nun yanında yükseliyor

Krea Tomtom Gardens'ın teslimleri ne zaman yapılacak?

Beyoğlu Tomtom Gardens'ta anahtar teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Tomtom Gardens 400 metrekarelik bahçe etrafında inşa ediliyor!

Krea Sirius Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Tom Tom Garden projesi kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor...

tomtom gardens nerede Haberi

tomtom gardens nerede


Krea Sirius Gayrimenkul imzasıyla Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens Beyoğlu Kaptan Mahallesi'nde Boğazkesen Caddesi üzerinde, Galatasaray Lisesi'ne çıkan yokuşun başında, İtalyan Konsolosluğu'nun yanında yer alıyor.



Anahtar teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek olan  Beyoğlu Tomtom Gardens 400 metrekarelik bahçe etrafında yükseliyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Studio, penthouse ve bahçeli ünite seçeneklerinin bulunduğu Tomtom Gardens Evleri tarihi bir konut projesi kapsamında inşa ediliyor.



0 212 353 11 11

www.krea.com.tr

http://www.tomtomgardens.com/ 


Ceren...