14 / 05 / 2024

Tomtom Gardens satış ofisi iletişim

Tomtom Gardens satış ofisi iletişim

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Trend Gardens'tan müstakil arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ekg Grup'a ait olan, Trend Gardens, İzmit Hasancıklar'da  18 ada olarak yer alıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan Trend Gardens'ta arsaların satışları başladı.

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Hacımimi Gardens fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen Hacımimi Gardens projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Hacımimi Gardens fiyatları 400 bin dolardan başlıyor.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a açılıyor!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Sirius ve Optylon işbirliğiyle Tomtom Gardens başarısını Avrupa’ya taşıyor.

Beyoğlu'nda Tomtom Gardens projesiyle 17 bina yenilenecek!

Beyoğlu’nun tam ortasında, yeşilin her tonuyla tanışabileceğiniz sakin bir vaha Tomtom Gardens, konsolosluklarla çevrili son derece nezih ve ferah bir bölgede yer alan bu çok özel projenin konumu da kendisi gibi kesinlikle benzersiz…

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimini Doğa Rutkay yapacak!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi araç teslimini Doğa Rutkay ile gerçekleştiriyor. Araç teslim töreni 11 Mart 2016 Cuma günü Akkent Paradise Gardens'ın satış ofisinde gerçekleşecek.

Akkent Paradise Gardens projesinin sosyal tesisleri açıldı!

DUAYEN tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, Ankara'da 75 dönümlük yerleşkede bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı.

Tomtom Gardens konum bilgileri!

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Akkent Paradise Ankara satış ofisi!

Akkent Paradise Ankara satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Akkent Paradise Gardens Ankara projesinde 2+1 ev fiyatları 310 bin liradan başlıyor...

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış listesi fiyatları!

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış listesi fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Ünal Akpınar İnşaat'ın projesi Akkent Paradise Gardens Batıkent'te daire teslimleri Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Akkent Paradise Gardens örnek daire!

Akkent Paradise Gardens örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Akkent Paradise Gardens Residence Ankara projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tomtom Gardens satış ofisi iletişim Haberi

Tomtom Gardens satış ofisi iletişim

Tomtom Gardens daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite yer alıyor. Proje İstanbul Beyoğlu'nda hayata yükseliyor.


Tomtom Gardens projesi Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Konut’ ödülüne layık görüldü.


Tomtom Gardens projesi Krea Sirius Gayrimenkul imzasıyla 400 metrekarelik alan üzerinde Beyoğlu'nda inşa ediliyor.


Tomtom Gardens konum bilgileri

Beyoğlu Tomtom Gardens Galatasaray Lisesi'ne çıkan yokuşun başında, İtalyan Konsolosluğu'nun olduğu sokakta ve İtalyan Lisesi'nin hemen yanında konumlandırılıyor.


Tomtom Gardens satış ofisi iletişim

Tel: 0212 353 11 11

Web: http://www.tomtomgardens.com/ 

Ayşe Büşra...