08 / 05 / 2024

Tomtom Gardens Sign of the City Awardstan ödül mü aldı

Tomtom Gardens Sign of the City Awardstan ödül mü aldı

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a açılıyor!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Sirius ve Optylon işbirliğiyle Tomtom Gardens başarısını Avrupa’ya taşıyor.

Beyoğlu'nda Tomtom Gardens projesiyle 17 bina yenilenecek!

Beyoğlu’nun tam ortasında, yeşilin her tonuyla tanışabileceğiniz sakin bir vaha Tomtom Gardens, konsolosluklarla çevrili son derece nezih ve ferah bir bölgede yer alan bu çok özel projenin konumu da kendisi gibi kesinlikle benzersiz…

Tomtom Gardens konum bilgileri!

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

Torunlar GYO, Sign of the City Awards'da 2 ödül birden aldı!

Türkiye'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Torunlar GYO, 'Sign of the City Awards"da 2 ödül birden aldı.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Nef, Sign of the City’de 3 ödüle layık görüldü!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

YDA Group, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül birden aldı!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

Nef, Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Tomtom Gardens Sign of the City Awardstan ödül mü aldı Haberi

Tomtom Gardens Sign of the City Awardstan ödül mü aldı

İstanbul Beyoğlu’nda yer hayata geçen Tomtom Gardens projesi Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Konut’ ödülünü aldı. Krea Sirius Gayrimenkul tarafından geliştirilen projede tarihi binalar yenileniyor. Tomtom Gardens projesinin, Beyoğlu Tomtom Kaptan Sokak’ta yer aldığını belirten şirket yetkilileri “Tomtom Gardens Beyoğlu’nun tam ortasında, 650 metrekarelik gizli bahçelerin, avluların etrafında, orijinal tarihi görüntü ve dokusuna uygun olarak yenilenmekte olan cepheleriyle, dönem mimarisinin taş, ahşap ve ferforje ile uyumunu yansıtan bir yaşam alanı projesi. Konut ve ofis şeklinde iki kısımdan ve üç etaptan oluşan Tomtom Gardens, İstanbul’un görkemli ve asil dönemini yansıtacak, İstanbul’a yakışır örnek bir yenileme projesi. Proje, kentsel mekânda tarihi dokular ve çöküntü alanlarının yeniden yapılandırılması kapsamında, sosyal dokunun korunması hedeflenerek hayata geçirilmiştir” dedi. 


İstiklal Caddesi, Karaköy ve...