28 / 04 / 2024

Top Class Gayrimenkul şirketi nerede

Top Class Gayrimenkul şirketi nerede

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fares Alazab, Anas Alahmad ve Ayman Alasmı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

Atabay Gayrimenkul Gordion Class ödeme tablosu!

Atabay Gayrimenkul Gordion Class projesine 30 adet konut yer alıyor. Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Gordion Class projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Gordion Class Antalya'da yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Atabay Gayrimenkul'ün Antalya'da hayata geçirdiği Gordion Class projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Gordion Class projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Muhammet Emin Yurtlu ve Yavuz Topçu tarafından kuruldu.

Class Top İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Class Top İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi'de Dojwar Abdı tarafından kuruldu.

Eyüpsultan'da 40 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, Bayrampaşa mevkii, 162 ada 36 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 40 milyon TL'ye satıyor...

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elhasan tarafından kuruldu.

Dna Şehircilik Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dna Şehircilik Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Topçu tarafından kuruldu.

Mutluolun Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mutluolun Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Topçu ve İlyas Bilgi tarafından kuruldu.

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

İzmir'e yatırım yapan kazanacak!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Geliştirme Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir'e yatırım yapan yatırımcıların önümüzdeki dönemde büyük gelir elde edeceklerini söyledi.

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Top Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdalraouf M.A imzasıyla kuruldu.

Top Class Gayrimenkul şirketi nerede Haberi

Top Class Gayrimenkul şirketi nerede


Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fares Alazab, Anas Alahmad ve Ayman Alasmı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.



Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Konusu: 

Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...