03 / 05 / 2024

top hotels

top hotels

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Rixos Hotels 2 farklı kategoride ödül aldı!

Lüks otelciliğin en önemli markalarından Rixos’a Rusya’dan ödül yağdı. Türkiye’den 60 otelin 6 farklı kategoride dereceye girdiği listede, Rixos Hotels 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldu...

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

Batum'da Hilton Hotels Resorts Oteli açıldı!

HİLTON Hotels & Resorts, Gürcistan'ın liman kenti Batum'da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı.

Hilton Hotels Resorts Batum’da ilk otelini açtı!

Hilton Hotels&Resorts, Gürcistan’ın liman kenti Batum’da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı. 15’i süit olmak üzere 247 odası olan Hilton Batum, Yunus Akvaryumu’nun he

Etimesgut Topçu Mahallesi imar planı askıda!

Etimesgut İlçesi, Topçu Mahallesi, imarın 46248 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı...

Elite World Hotels Grubu dört yılda beş otel açacak!

Turizm sektöründe son yıllarda zincirleşme çalışmaları yürüten Elite World Hotels Grubu, bu kapsamda 2018 yılına kadar beş yeni otel açacak.

Elite World Hotels'den İstanbul'a 2 yeni otel!

Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, St. Petersburg’da iki otel yatırımına başladıklarını belirterek, “Şehir konseyi izinleri durdurmuştu, iki yıl bekledik” dedi..

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Adnan Yılmaztürk: Topçam başlangıç projesi olacak!

Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Bölge Müdürlüğü’nün Topçam’da sürdürdüğü çalışma sırasında yaptığı açıklamada, Topçam’ın proje olarak yeniliklerle dolu olduğunu belirtti.

Choice Hotels 15 yeni otel açacak!

TÜRKİYE’de geçtiğimiz haziran ayında ilk otellerini açtıklarını ifade eden Choice Hotels International CEO’su Stephen Joyce, “Türkiye büyüme planlarımız arasında ilk sırada yer alıyor. 15’e yakın otel açacağız." DEDİ..

Mövenpick Hotels Haliç'te açılıyor

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, Türkiye’deki 4. otelini İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıyor.

Topçam Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçam Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de, 16 Mart 2015'te Halil Baş Müdürlüğü'nde kuruldu.

top hotels Haberi

top hotels

250 binden fazla otel profiline sahip olan Top Hotels, her yıl internet portalı ziyaretçilerinin oylarıyla dünyanın en iyi 100 resort otelini belirliyor. 55 milyon ziyaretçiye ulaşan Top Hotels, 18 değerlendirme kriterine göre bir liste hazırlıyor. 



Sabah...