13 / 05 / 2024

Topçam HES inşaatı son durum

Topçam HES inşaatı son durum

Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Baştürk, Topçam Hidroelektrik Santralinin türbin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek Santrali temmuz sonuna kadar devreye girecek" dedi

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Hemmatjou Kalıbar tarafından kuruldu.

Şam Plus İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Plus İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Mohammad tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Topçam HES inşaatı son durum Haberi

Topçam HES inşaatı son durum


Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Baştürk, Ordu'daki Topçam Hidroelektrik Santralinin türbin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "Santrali temmuz sonuna kadar devreye girmeye hazır hale getirerek, DSİ'ye teslim etmiş olacağız" dedi.


Baştürk, Topçam HES'le ilgili AA muhabirine değerlendirmede bulundu.


Santralin montaj işleminin bittiğini ifade eden Baştürk, "20 Haziran itibarıyla Topçam HES'in test çalışmalarını başlatacağız. Santrali temmuz sonuna kadar devreye girmeye hazır hale getirerek, DSİ'ye teslim etmiş olacağız" diye konuştu.


Baştürk, TEMSAN'ın hidroelektrik santrallerine yüzde 100 yerli ekipman üretebilen ilk ve tek milli kuruluş olduğunu söyledi. 


TEMSAN'ın yürüttüğü projeler hakkında bilgi veren Baştürk, şunları kaydetti:


"Biz yaptığımız projelerle bu ülkenin rüyalarını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Nitekim 6 Haziran itibarıyla Aydın'da montajını bitirip DSİ'nin hizmetine sunduğumuz Çine Hidroelektrik Santrali de bunlardan biridir. Son...