30 / 04 / 2024

Tophane Parkı son hali

Tophane Parkı son hali

Beyoğlu’nun gözde dinlenme mekânlarından birisi olan Tophane Parkı yenileniyor. Bölgenin tarihi dokusu göz önüne alınarak başlatılan yenileme çalışmalarının 2016’nın Şubat ayında tamamlanması planlanıyor

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Gebze Macera ve Aksiyon Parkı'nda son aşamaya gelindi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’ı cazibe merkezi haline getirecek olan ve yapımı son aşamaya gelen “Macera ve Aksiyon Parkı'nı inceledi.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Ordu Rüsumat Parkı'nda son aşamaya gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, içerisinde şehitlik anıtının da bulunacağı Rüsumat Parkı Projesi’nin son aşamada olduğunu belirtti.

Konya Ecdad Parkı'nın yapımı son aşamaya geldi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’de ilklerden olacak Ecdad Parkı’nda incelemelerde bulundu. 100 bin metrekareden büyük bir alanda yapımı son aşamaya gelen parkta 12 bin 500 metrekarelik gölet bulunacak.

Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire!

Çınar Ev Yapı'nın hayata geçirdiği Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire satışta. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredili ödemeler yapılıyor.

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Beyoğlu Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Olimpa Park: Son daireler için avantajlı teklifler!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu’nun gözde dinlenme mekânlarından birisi olan Tophane Parkı yenileniyor. Bölgenin tarihi dokusu göz önüne alınarak başlatılan yenileme çalışmalarının 2016’nın Şubat ayında tamamlanması planlanıyor

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

Yeşilvadi Parkı’nın son etabı da tamamlandı!

Şahinbey Yeşilvadi Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeşilvadi parkımızın son etabı tamamlandı. Parkımızın son aşaması olan havuz dolumu yapılıyor” dedi.

Tophane Parkı son hali Haberi

Tophane Parkı son hali


Beyoğlu’nun gözde dinlenme mekânlarından birisi olan Tophane Parkı yenileniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölge halkının Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a ilettiği talepler doğrultusunda Tophane Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Alt yapı çalışmaları tamamlanan parkta kullanılan malzemelerin, bölgenin tarihi yapısına uygun olarak özenle seçildiği belirtildi. Parktaki çalışmaların 2016’nın Şubat ayında tamamlanması planlanıyor.

PARK YENİ SİSTEMLERLE DONATILACAK

Parkın elektrik sistemleri tamamen yenilenerek göz kamaştıran bir aydınlatma sistemi getirilecek. Sulama sistemlerinin de yenileceği parka, tam otomatik sulama sistemi yapılacak. Parktaki bir diğer yenilik ise, daha önce betondan oluşan sert zeminlerin tamamen değiştirilerek yerine doğal granit plak taşların döşenecek olmasıdır.

YEŞİL ALAN BİRE BİR KORUNARAK YENİLENECEK

Yeşil alanların bire bir korunarak yenileneceği Tophane Parkı’nda bulunan eski oyun gurupları da tamamen değiştiriliyor. Bu eski oyun...