18 / 05 / 2024

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi Mahmut 50 bin TL sermaye ile bugün Erhan Durmaz tarafından kuruldu. 

Concept City Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept City Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyhurt'ta Akram Hamood tarafından kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi Mahmut 50 bin TL sermaye ile bugün Erhan Durmaz tarafından kuruldu. 

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde fiyatlar 448 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı, 2017 yılında Tempo City, Excellence Koşuyolu, Yeşilmavi ve Semt Bahçekent projelerinden sonra yılın beşinci projesi Topkapı Evleri’ni satışa sundu.

Moskova Moscow City projesi ekonomik krizden etkilendi!

Moskova'da büyük ses getirerek inşa edilen gökdelenler projesi Moscow City ekonomik krizin etkilerini derinden hissediyor. Emlak fiyatlarının ciddi şekilde düştüğü kriz döneminde bile Moscow City'de ki daire ve ofislerin birçoğu boş.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri Sign of the City Awards 2015 iftarında buluştu!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri Topkapı Sarayı Karakol Restaurant’ta düzenlenen iftarda buluştu. Buluşmada inşaat projelerinin 19 kategoride ödüllendirileceği "Sign of the City Awards" yarışmasının detayları konuşuldu.

Sign of the City Awards'tan dev adımlar!

2015 yılı yarışma adımlarına bir yenisini atan ve Hürriyet öncülüğü ile hayat bulan Sign of the city awards yarışma detayları Topkapı Sarayı Karakol restaurantda düzenlenen iftar yemeğinde gayrimenkul ve inşaat sektörü ileri gelenleri ile paylaşıldı.

City Trading İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Trading İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bassam Ghazoul tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede Haberi

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi nerede

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi Mahmut Erhan Durmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak alım satımı, kiralaması ve yönetilmesi, kendine ait veya kiralanan AWM lerin kiralanması ve yönetimi Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesislerile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkullerin üzerinde irtifağ, istifağ, sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat mülkiyeti ve kat irtifakıtesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek


Topkapı City Emlak Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi adres; ORTA MAHALLE MH.TOPKAPI MALTEPE CD.TİMAŞ ST.4/191...